Itsetunto-ongelmista kärsineestä naisesta kuoriutui pidetty somekuningatar: Katso kuvat!

Milla Maaria Regina, 21, on somessa näyttävästi esillä oleva nainen, jolla on yli 20 000 instaseuraajaa. Aina asiat eivät ole näin onnellisesti naisen elämässä olleet.

– Monien vuosien itsetunto- ja paino-ongelmien jälkeen olen vihdoin sujut itseni kanssa ja olen ylpeä itsestäni. Miksi en siis voisi näyttää sitä kaikille.

Kuvien suhteen nuorella naisella on hieno elämänohje.

– En laittaisi itsestäni täysin alastonta selfietä someen. Eri asia tietysti on kauniisti tehty boudoirkuvaus. Intiimeimmät alueet jätän näyttämättä. Olen aina pitänyt takarajana sitä, että jos voin kuvan häpeilemättä näyttää äidilleni, voin sen myös Instagramiin jakaa. Kovin paljoa en muutoin mieti, mitä laitan someen. Jos näytän jossain kuvassa mielestäni todella hyvältä, niin se päätyy sinne muiden kuvien joukkoon.

 

Muodokas, kaunis nainen kelpaa myös yhteistyökumppaneille, sillä pyyntöjä tulee tasaiseen tahtiin.

– Vielä ei kuitenkaan olla siinä pisteessä, että kuvia maailmalle myisin.

Vaikka naisen itsetunto on kunnossa, hän miettii mahdollisia “täydennyksiä”.

– Sitä usein miettii rintojen suurennusta tai huulitäytteitä, koska ulkonäköpaineet ovat tänä päivänä suuret ja somessa näkee vain täydellisiä ihmisiä. Naturaaleilla muodoilla kuitenkin mennään.

 

Milla Maaria tekee promootiohommia, kuvauksia ja näytöksiä. Ammatiltaan hän on vartija.

– Pariin kauneuskisaan on tullut osallistuttua, mutta en koe sitä omaksi jutukseni. En halua asettua ketään vastaan esimerkiksi kauneusvertailussa.

Ja palautetta tulee?

– Tiedostan sen, että kaikkia ei ulkonäköni tai luonteeni miellytä. Miehiltä tulee useimmiten positiivista palautetta, naiset lähinnä pitävät tyrkkynä ja huomionhakuisena. Mielestäni se on väärin, koska et voi tietää siitä ihmisestä mitään pelkästään instagramkuvien perusteella. Jos jollakin on hyvä olla itsensä kanssa, niin kaikilla on oikeus se myös näyttää, Milla Maaria Regina sanoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .