Jämsän Himoksella juhannusta viettänyt Tuure Boelius joutui mökin pihalla uhkaavaan tilanteeseen – poptähti kertoo tunteikkaassa videossa pelkäävänsä julkisia paikkoja

Jämsän Himoksella juhannuksen viettänyt pop- ja sometähti Tuure Boelius kertoo sunnuntaina julkaisemassaan Youtube-videossa joutuneensa uhkaavan ja epäasiallisen käytöksen uhriksi. Otsikolla On pelottavaa olla Tuure Boelius julkaistussa videossa Boelius kuvailee viikonloppua sanomalla, että Himoksella tapahtui aika paljon ikäviä juttuja, jotka jotka saivat pelkäämään ja ahdistumaan.

Boelius oli ollut seurueensa kanssa vuokramökin etupihalla, kun tuntematon mies oli alkanut huudella laulajalle. Tilanne eskaloitui nopeasti siihen, että mies lähti harppomaan Boeliusta kohti kovalla vauhdilla käsi nyrkkiin puristettuna.

– Mä en olisi voinut tehdä mitään siinä tilanteessa. Onneksi frendit tulivat väliin ja pelastivat minut. Mitään ei siis sattunut, mutta se oli vitun pelottavaa, Boelius kertoo videolla.

Jo tätä ennen toinen vastaantulija oli kehottanut Boeliusta Himoksella tappaamaan itsensä.

Boelius paljastaa tunteikkaalla videolla pelkäävänsä Jämsän tapahtumien kaltaisten tilanteiden takia julkisilla paikoilla olemista.

– En ole matkustanut julkisessa liikenteessä kahteen vuoteen. Vältän yksin liikkumista, koska minua pelottaa niin paljon. 

Helsinkiläinen Tuure Boelius, 19, nousi julkisuuteen teini-iässä sometähtenä. Boelius kertoi vuonna 2016 Youtube-kanavallaan olevansa homoseksuaali. Seuraavana vuonna hänet valittiin Vuoden homoksi vuosittaisessa QX Gay Gaalassa.

Boelius on tehnyt uraa myös laulajana ja näyttelijänä.

Boeliuksen Himos-videosta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Näinkin voi käydä: Tankero-englanti nosti jyväskyläläisen selostajan kansainväliseen valokeilaan – "Vedimme homman tahallaan överiksi"

Radio Keskisuomalainen tuo heinäkuun lauantai-iltoihin kuulijoita ihastuttaneen toivekonsertin – "En ole koskaan saanut niin paljon positiivista palautetta"

Muuramelaiskaunottarelle jälleen voittajan kruunu kutreille – Krista Oksanen on nyt Miss Hiekkasärkät

Marko Ahosen tärpit: Tosielämän Jane Tennison Jackie Malton vie katsojat kohurikosten maailmaan

Toivakasta löytyy yksi maan harvoista pärekaton tekijöistä – Lupsakan Kari Siikasen päreet palavat vain siitä yhdestä kysymyksestä

Alusvaatteet, päällysvaatteet, hiukset, kynnet, korut, roskapussit, toimiston seinät... – Jyväskyläläisen yrittäjän Sanna Jylängin, 43, lempiväriä ei ole vaikea arvata

Marko Ahosen tärpit: Rainer Werner Fassbinderin Eva Braunin avioliitto on ohjaajansa tunnetuin elokuva

Pariisi vaihtui Joutsaan, Jämsään ja muihin kotimaan kohteisiin – Pyöräilijät silti hyvillä mielin kohti hurjaa urakkaa: "Tarkoitus on ennen kaikkea auttaa"

Marko Ahosen tärpit: Tornionjokilaaksossa väki vähenee mutta osa haluaa pysyä isiensä mailla

Kesähiukset kauniiksi jogurtilla ja kananmunalla – Ekokampaajan mukaan moni ruokakaapin tuote ja puutarhan yrtti taipuu hiushoidoksi tai jopa shampoon korvikkeeksi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.