Jari Kurri nähtiin Taina Nybergin kanssa Jyväskylässä

Jääkiekkolegenda, viisinkertainen Stanley Cup -voittaja Jari Kurri bongattiin Nelosen urheiluankkuri Taina Nybergin, 31, seurasta Jyväskylän yössä viime lauantaina, kirjoittaa 7 -päivää lehti.

Lehden mukaan Kurri ja Nyberg istuivat samassa pöydässä London Pubissa ja kuiskuttelivat juomisen lomassa toistensa korviin. He poistuivat baarista yhdessä puoli neljän aikaan.

7 päivää -lehti kertoo, että aivan Jyväskylän keskustassa julkkisjuhlijat kävelivät perätysten, mutta pimeällä sivukadulla Kurri tarrasi Nybergiä pään takaa ja piteli tätä myös kädestä.

Jari Kurri, 50, avioitui vuoden 1999 Miss Suomen Vanessa Kurrin, 33, (o.s. Forsmanin) kanssa heinäkuussa 2004, ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Lehden mukaan Nyberg on puolestaan heilastellut viimeisen vuoden ajan entisen alppihiihtäjän Jukka Leinon, 32, kanssa. Ennen Leinoa Nyberg oli pitkään yhdessä Ylen urheilutoimittajan Anssi Nybergin kanssa. Pari erosi vuonna 2008.

Jyväskyläläislähtöinen Nyberg pääsi ylioppilaaksi Voionmaan urheilulukiosta vuonna 1999 ja valmistui tradenomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta vuonna 2005.

Ennen Nelosen urheiluankkurin pestiä hänet tunnettiin muun muassa Radio Keski-Suomen Safiirista ja Tainan Stepbailuista, TV-Jyväskylän Nettitoiveista ja Ylen Hot Sport-ohjelmasta.