Nuoren tytön elämä meni kolarissa uusiksi - koskettava tarina tänään tv:ssä

Viime vuoden positiivisimmaksi jyväskyläläiseksi valittu nähdään tänä iltana TV2:lla. Autokolarissa halvaantunut Jasmine Saloranta kertoo tarinansa Toistaiseksi tuntemattomasta syystä -ohjelmassa kello 22.05 alkaen.

Saloranta joutui kohtalokkaaseen liikenneonnettomuuteen Tapaninpäivänä 26. joulukuuta 2010 ollessaan ystäviensä kanssa matkalla Leville. Pohjois-Pohjanmaalla sattunut onnettomuus vei häneltä kävelykyvyn. Saloranta ei kuitenkaan antanut vammautumisen lannistaa.

– Elämästä pitää nauttia, muutenhan se menisi ihan hukkaan, hän kommentoi Keskisuomalaiselle päästessään ylioppilaaksi keväällä 2012.

20-vuotias Saloranta harrastaa bloggaamista ja kuntosalia ja on muuttanut omaan asuntoon, omien sanojensa mukaan unelmakotiin.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä -sarjan kaksi ensimmäistä kautta saavat nyt jatkoa. Tänään nähtävä jakso on kolmannen kauden avausjakso. Sarja paneutuu vakaviin liikenneonnettomuuksiin. Siihen on haastateltu kolareista selvinneitä, uhrien läheisiä sekä onnettomuuksia tutkineita poliiseja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.