Nuoren tytön elämä meni kolarissa uusiksi - koskettava tarina tänään tv:ssä

Viime vuoden positiivisimmaksi jyväskyläläiseksi valittu nähdään tänä iltana TV2:lla. Autokolarissa halvaantunut Jasmine Saloranta kertoo tarinansa Toistaiseksi tuntemattomasta syystä -ohjelmassa kello 22.05 alkaen.

Saloranta joutui kohtalokkaaseen liikenneonnettomuuteen Tapaninpäivänä 26. joulukuuta 2010 ollessaan ystäviensä kanssa matkalla Leville. Pohjois-Pohjanmaalla sattunut onnettomuus vei häneltä kävelykyvyn. Saloranta ei kuitenkaan antanut vammautumisen lannistaa.

– Elämästä pitää nauttia, muutenhan se menisi ihan hukkaan, hän kommentoi Keskisuomalaiselle päästessään ylioppilaaksi keväällä 2012.

20-vuotias Saloranta harrastaa bloggaamista ja kuntosalia ja on muuttanut omaan asuntoon, omien sanojensa mukaan unelmakotiin.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä -sarjan kaksi ensimmäistä kautta saavat nyt jatkoa. Tänään nähtävä jakso on kolmannen kauden avausjakso. Sarja paneutuu vakaviin liikenneonnettomuuksiin. Siihen on haastateltu kolareista selvinneitä, uhrien läheisiä sekä onnettomuuksia tutkineita poliiseja.