Jonna Tervomaa nuhtelee Michael Jacksonin lähipiiriä

Jonna Tervomaa on Michael Jacksonin tavoin kokenut lapsitähteyden. Jacksonin yksityiselämän ongelmat on usein pantu nimenomaan lapsitähteyden piikkiin.

Jonna Tervomaa voitti Minttu sekä Ville -kappaleellaan Syksyn sävel -kilpailun ollessaan kymmenenvuotias. Seuraavana vuonna hän ylitti debyyttialbumillaan platinalevyrajan. Tervomaalle ei lapsitähteydestä kuitenkaan traumaa jäänyt.

- No johan pompsautit! Tervomaa kommentoi kysymystä lapsitähteyden vaikutuksesta Michael Jacksonin persoonaan.

- Minua ja Michael Jacksonia verratessa täytyy muistaa, että silloin puhutaan aivan eri mittakaavan asioista. Ja mitenköhän sen minunkin täysipäisyyteni kanssa oikeastaan loppujen lopuksi on? Tervomaa naureskelee.

Tervomaa kehuu vuolaasti Michael Jacksonin musiikkia, mutta kritisoi artistin lähipiiriä.

- Jacksonia lähellä olevilta tyypeiltä taisivat perusarvot unohtua. Eikös hänen isänsäkin ole aika omituinen kaveri. On Jackson varmasti jossain vaiheessa menestyksestään nauttinutkin, mutta asialla on myös synkkä kääntöpuolensa.

"Lähipiirinsä kunnianhimon uhri"

Jonna Tervomaa olettaa, että Michael Jackson jätettiin yksin supertähteytensä ja jumaluutensa kanssa. Ja Jacksonhan tuskin muistaa aikaa, jolloin hän ei vielä ollut tähti.

- Jackson ei koskaan saanut olla pelkästään pieni poika, hän oli ja hänen piti olla aina erilainen kuin muut. Silloin ihmisestä kasvaa helposti yksinäinen, lähipiirinsä kunnianhimon uhri. Tervomaa kiteyttää.

Lopulta Michael Jacksonin kohtalona oli olla vähän kuin sarjakuvahahmo tai satuolento. Kun todellisuus oli täällä, niin Michael Jackson olikin yllättäen tuolla.

- En voi väittää, että olisin kovin tarkasti tutkinut tätä tapausta. Eikä sarjakuvahahmojen elämällä spekulointi muutenkaan lukeudu mieliharrastuksiini.

- Me tiedämme Jacksonista varmuudella vain hänen musiikkinsa. Ja sehän on aivan loistavaa. Mitään muuta meidän ei kai tarvitse hänestä tietääkään, Jonna Tervomaa kiteyttää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Korona siirsi Kuutamokeikka-esityksen Kivijärveltä Helsinkiin – Teatterimies Ville Virkkunen kirjoittaa eduskuntatyön ohessa

Moniaistiseen saunahetkeen tarvitaan muutakin kuin kiuas – Näissä kohteissa on Tuusulan asuntomessujen elämyksellisimmät saunat

Pentti Rasinkangas tapasi isänsä ensimmäisen kerran 61-vuotiaana – on saanut saman palkinnon kuin Röllin luoja ja kertoo nyt tehneensä viimeiset laulunsa

Marko Ahosen tärpit: Veteraaninäyttelijä Sam Neill kiertää ympäri Tyyntä valtamerta

Miljoonasade-biisikilpailun voittokappale on Näkymätön

Marko Ahosen tärpit: Bond-seikkailu Mustekala muistuttaa nimeään ja on kovin vetelä esitys

Sienimetsässä näyttää nyt todella hyvältä – asiantuntija Jenna Purhonen kertoo, miten limanuljaska nyljetään oikeaoppisesti

Nämä olympialaiset järjestetään koronasta huolimatta – Jämsään odotetaan satoja juoksijoita

Jyväskylässä työskennellyt lääkäri Pippa Laukka panee 11 julkkiksen elämän kuntoon – Elämäntaparemontissa keuruulaisille tuttu Jippu

Jyväskylän Rock In The City peruuntui, kaksi sinne buukattua kotimaista kärkibändiä sai äkkipestin samalle viikonlopulle Lutakon Lippaan

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.