Jutusteleva henkilökunta tekee vaikutuksen

Paikka: Bar Passion

Nimi: Mikko Ruuska, 18

- Pari kertaa kuukaudessa. Täällä on hyvä aloitella menoa, koska juomapuoli on kohtuullisen halpaa. Soittavat hyvää musiikkia sekä nuorekkaat ihmiset ja hieno sisustus tekee paikan ilmapiiristä rennon. Tosin asiakaspalvelu saisi olla joskus parempaa.

Paikka: Food

Nimi: Anni Immonen, 18

- Liian usein, useamman kerran viikossa. Paikka on viihtyisä ja täällä näkee kavereita. Henkilökunta on tosi mukavaa. He eivät pelkästään palvele vaan jäävät juttelemaankin. Kooltaan saisi olla isompi, niin viikonloppuisin tänne mahtuisi enemmän ihmisiä.

Paikka: Bar 68

Nimi: Janina Jukka, 23

- Niin usein kuin mahdollista eli pari kertaa kuukaudessa. Olen tykästynyt paikkaan, koska henkilökunta on niin mukavaa. Täällä käy sosiaalisia ihmisiä, joille voi mennä huoletta juttelemaan. Saisivat soittaa enemmän alkuperäistä rokkia ja järjestää tupakointialueen sisälle, koska ulkona on ikävä käydä tupakalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

Kolumni: Synnyttikö visailu presidentinkin? – Tuttu juttu Shown katsominen tuntuu aikasiirtymältä 90-luvulle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.