Jyväsjärven Rantaraittia kierretään kahdella ja neljällä jalalla tai pyörällä – katso kuvasarja kesäisen raitin kulkijoista

Kirjo on laaja. Se tuli selväksi, kun kävimme bongaamassa, millä eri tavoilla ja tyyleillä Jyväsjärven Rantaraitilla kuljetaan.

Vastaan tuli lukuisia menopelejä ja useita tapoja liikkua kokonaan lihasvoimin. Kuten oheisista kuvista näkyy, rantaraittia kierrettiin kahdella ja neljällä jalalla – sekä kahdella ja neljällä renkaalla.

Tätä lehtijuttua varten päivystimme Rantaraitilla Mattilanniemen ja Lutakon välillä tiistaina 17. heinäkuuta kello 11–13.30. Kuinka paljon lisää kulkutapoja olisikaan löytynyt, jos olisimme viettäneet siellä vaikka kokonaisen päivän!

Nyt jäi puuttumaan ainakin sauvakävely. Sauvakävelijä pääsi livahtamaan ohitsemme sillä aikaa, kun jututimme koiranulkoiluttajaa.

Lastenvaunujen kanssa lenkkeillyt nainen taas ei malttanut pysähtyä. Hän vetosi kiireeseen.

Yksi lapsi matkusti miehen olkapäillä, mutta liian kaukana meistä.

Millä tavalla sinä kuljet Jyväsjärven Rantaraitilla? Oletko törmännyt siellä johonkin uuteen tai erikoiseen kulkutapaan? Kerro se meille ja lukijoille. Lähetä sähköpostia osoitteeseen tanaan@keskisuomalainen.fi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .