Jyväskyläläinen Hanna Seppälä: Uutta matoa koukkuun

Vaasalainen Holger Nelin, 24, voitti Iskelmäartisti 2011 -kilpailun perjantaina Jämsän Himoksella.

Himoksen Iskelmäfestivaalin yhteydessä järjestetyssä finaalissa kilpaili Nelinin lisäksi viisi kilpailijaa. Yksi heistä oli jyväskyläläinen Hanna Seppälä, joka ei lannistunut tappiosta, vaan vakuutti tähtäävänsä voittoon uudelleen ensi vuonna.

- Toki se harmittaa, ettei voittoa tullut. Pettymystä ei ole kuitenkaan ilmassa, sillä meillä oli niin mahtava porukka, Seppälä tunnelmoi kilpailun jälkeen.

24-vuotias Seppälä tulkitsi Iskelmäartisti -kisan finaalissa Aki Sirkesalon Mä tuun kotiin sekä Teleksin Tuulilasi nurkkaan.

- Täytyy sanoa, että kyllä voitto meni oikealle miehellä, Seppälä kehui.

Noin kuukauden Jyväskylässä asunut Seppälä sanoo parin kuukauden sisällä julkistavansa bändinsä kanssa demon.

- Nyt vain uutta matoa koukkuun. Demoon on luvassa kruuvaavaa pop-iskelmää, hän paljasti.

Viihtyisä kaupunki

Tampereella viimeiset viisi vuotta asunut Seppälä on valmistunut venäjän ja saksan kielen kääntäjäksi. Musiikkiurasta haaveileva vaaleaverikkö palaa takaisin koulun penkille ensi syksynä. Hän aloittaa Jyväskylän ammattiopistossa muusikon opinnot, jotka kestävät kolme vuotta.

- Olen viihtynyt Jyväskylässä kuin kotonani! Täällä tuli pyörittyä musiikin puolesta paljon ennen muuttoakin, Seppälä sanoi.

Iskelmäartisti-kilpailun voittaja Holger Nelin sai palkinnoksi levytys- ja keikkamyyntisopimuksen Warner Music Finlandin kanssa.

Kilpailu järjestettiin tänä vuonna kolmatta kertaa. Kisan ovat aiemmin voittaneet Pasi Vainionperä vuonna 2009 ja Jouni Apajainen vuonna 2010.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.