Jyväskyläläinen Joli Malki antoi odottaa ja räväytti jatkoon The Voice of Finlandissa – "Onhan tää omassa kastissaan"

Jyväskyläläinen Joli Malki pääsi perjantaina jatkoon The Voice of Finland -laulukilpailussa. Viimeisenä esiintyneen Malkin nousua lavalle saatiin odottaa, mutta odotus palkittiin – hän lauloi Adelen kappaleen Set fire to the rain ja sai esityksensä päätteeksi raivokkaat aplodit seisovalta yleisöltä.

Malki pääsi Redraman tiimistä jatkoon semifinaaleihin saatuaan eniten ääniä yleisöltä.

Toiseksi jatkoonmenijäksi tuomaristo valitsi  Roope Palmu. Näin ollen Riitta Piirainen ja Oliver Briny joutuivat kotimatkalle.

Myös sosiaalisessa mediassa Malki on keräämässä jo vakaata kannattajakuntaa. Twitterissä pohdittiin ennen tulosten julkistamista, että lavalla nähtiin juuri jo koko kilpailun voittaja.

Twitterissä hehkutettiin myös, että Malki on kilpailussa täysin omassa kastissaan.

 

The Voice of Finland -kilpailussa käynnistyi perjantaina suorien lähetysten osuus. Erikoisjaksossa edesmenneen Olli Lindholmin tiimin jäsenet kilpailivat ensin kahdesta semifinaalipaikasta. Jatkoon pääsivät Markus Salo ja Linda Smirnova.

Lue myös: Jyväskylän Joli tulessa tänään The Voice of Finlandissa – nyt katsojat pääsevät äänestämään ja vaikuttamaan tulokseen
 

Semifinaali lähetetään suorana perjantaina 19.4. Siinä kahdeksasta kilpailijasta neljä jatkaa finaaliin, joka nähdään 26.4. Finaalissa vain yleisöäänet ratkaisevat, kuka on seuraava The Voice of Finland.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.