Jyväskyläläinen Marjut Koiranen vispasi itsensä jatkoon Masterchefissä

Jyväskyläläinen lääkäri Marjut Koiranen oli vaarassa pudota Suomen Masterchef-tv-kisasta torstaina. Vaara jäi lyhytaikaiseksi, sillä Koiranen voitti painetehtävän alussa olleen vispauskisan, eikä näin ollen joutunut lainkaan varsinaiseen painetehtävään.

Kilpailijat joutuivat vispaamaan käsin valkuaisvaahdon, ja Koiranen oli nopein. Painetehtävässä piti tehdä toisinto tunnetun sokerileipuri Jenny Höijerin monimutkaisesta kakusta. Koirasen vahvuuksia on leipominen, joten todennäköisesti hän ei olisi pudonnut kisasta vaikka ei olisi nopein vispaaja ollutkaan.

Huonoimman kakun teki kilpailija Sebu Vaasasta ja hän joutui lähtemään kotimatkalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.