Jyväskyläläinen tv-gladiaattori on valmis BB-taloon ja Selviytyjiin

Siiri Murto, 24, tunnetaan tähän mennessä Jyväskylässä Keski-Suomen Neito -kisan voitosta vuodelta 2017. Kevään jälkeen hän on paljon tunnetumpi kaupungissa, koska kisaa Gladiaattorit-tv-ohjelmassa.

– Rakastan extrahaasteita ja haluan kokeilla kaikkea uutta. Lisäksi olen vähän "hullu". Kun näin on, päätyy tuollaiseen ohjelmaan, Murto sanoo ja nauraa helakasti.

Tv-ohjelman nauhoitukset on takana (alkuvuodesta), ja muun muassa entinen jyväskyläläinen Piia "Tornado" Pajunen on kertonut, miten kroppa joutui kuvauksissa koville. Pajunen muun muassa sai taistelun tuoksinassa uuden arven.

Murto pääsi vähemmällä, ainoastaan haavalla pikkusormeen.

– Musta tuntuu, että olin ainut, jolle ei sattunut mitään isompaa. Toki olen käynyt salilla 10 vuotta ja puolisen vuotta panostin ohjelmaan ihan tosissaan.

Murto miettiikin, tuliko otettua liiaksi varman päälle.

– Turha murehtia jälkikäteen, mutta ehkä olisin voinut ottaa riskejä enemmän...

Murron mukaan kisaajista pidettiin ohjelmanteon aikaan hyvää huolta. Jokaisella oli esimerkiksi oma hieroja.

 

Formaatissa on ammattigladiaattoreita sekä siviilikisaajia, joiden kesken voitosta taistellaan. Varsinaiset gladiaattorit ovat ohjelmassa aiheuttamassa kisaajille kiusaa ja paineita. Ohjelma alkaa nyt pääsiäisenä Maikkarilla.

Siviilissä Murto valmistuu opettajaksi keväällä ja opettajaksi hän myös aikoo. Edessä on muutto miesystävän kanssa Espooseen sekä kesähäät.

– Kyllä. Kesällä mennään naimisiin Lappeenrannassa. Ei voi sitten enää hakeutua Miss Suomeksi, mutta BB-taloon tai Selviytyjiin kylläkin, Murto sanoo leikkisästi.

– Ja kyllähän Jyväskylää ikävä tulee, kun täällä on niin paljon kavereita. Mutta lupaan käydä usein.

Ryhmäliikunnanohjaajana toiminut Murto on löytänyt pääkaupunkiseudulta jo ohjattavia, joten tämä vapaa-ajan harrastus saa jatkoa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .