Jyväskyläläisen bändin videota hypetetään maailmalla

Tämän vuoden toukokuussa julkaistu, jyväskyläläisen Red Eleven -yhtyeen musiikkivideo Starry Eyes on rohmunnut palkintoja ja ehdokkuuksia kansainvälisillä musiikkivideofestivaaleilla. Videon on ohjannut kotimaisesta supersankarielokuvasta Rendel tuttu ohjaaja Jesse Haaja. Videolla esiintyy australialainen näyttelijä Bianca Bradey.

Palkinnot ovat paras ohjaus Florence Film Awardseilla, paras kuvaus Indie Short Festivaaleilla, toiseksi paras musiikkivideo Indie Short Festivaaleilla sekä paras ohjaaja Audio Shoot International Music Video & Film Festival -tapahtumassa.

Ehdokkuuksia on toinen mokoma.

– Onhan se aina hemmetin mukava saada arvostusta työlleen. Ja tuskinpa tämä bändiäkään kauheasti haittaa. Starry Eyes on ehdottomasti yksi minun henkilökohtaisista suosikkiprojekteista, joten mielenkiinnolla odotetaan, että millaisen pystisaaliin se kerää vuoden loppuun mennessä, ohjaaja Jesse Haaja kertoo levy-yhtiön tiedotteessa.

Red Eleven -yhtye on nähtävissä seuraavan kerran keikalla John Smith Rock Festivalien etkoilla keskiviikkona 17. heinäkuuta Mustassa Kynnyksessä Jyväskylässä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .