Jyväskyläläiskaunotar Erika Helin yllättää: "Voisin lähteä vaikka alastonkuviin"

Jyväskylästä hiljattain Helsinkiin töiden perässä muuttanut Miss Suomi -finalisti Erika Helin yllättää Iltamakasiini-verkkosivuston haastattelussa. Ajoittain rohkeita kuvia itsestään somessa julkaiseva nainen on valmis siirtämään rimaa piirun verran ylemmäksi.

– Voisin lähteä vaikka alastonkuviin, jos ne on tyylikkäästi toteutettuja. Se voisi avata vaikka millaisia ovia. Olen avoin kaikelle, Helin kertoo sivustolle.

Helin uskoo, että hänen kaltaiselleen naiselle voisi olla nyt tilausta Suomessa.

– Suomessa tuppaa olemaan aika usein niin, että mallit ovat joko todella laihoja tai sitten pluskokoisia. Sellainen normaali nainen puuttuu siitä välistä. Siinä näen itseni. Vaikka kuinka laihduttaisin, minusta ei tule superlaihaa.

– Se suuntaus voimistuu koko ajan maailmallakin. Muotitalot ja vaateketjut julkaisevat käsittelemättömiä kuvia normaalikokoisista malleista. Siinä trendissä haluaisin kovasti olla mukana, Helin on kertonut Iltamakasiinille.

Italialainen mallitoimisto otti Heliniin vähän aikaa sitten yhteyttä ja pyysi laittamaan kaikki ammattilaisten naisesta ottamat kuvat heille. Firman listoilla on useita suomalaismalleja.

– Sinne pääsy olisi loistava mahdollisuus, Erika Helin kertoo.

Iltamakasiini kuuluu Keskisuomalainen-konserniin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .