Jyväskyläläiskaunotar häädettiin hotellista – Erikan paratiisiloma ohi

Nelosella pyörivän Paratiisihotelli-tv-ohjelman jyväskyläläinen kaunotar Erika Helin sinnitteli hotellissa keskiviikkoiltaan asti, mutta sitten tuli noutaja.

Paratiisihotellissa sinkkukilpailijoiden tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista löytämällä joka viikko itselle pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle.

Näin kävi nyt Erikalle, joka ei tuoreeltaan osannut selittää, mitä tapahtui.

– Ei vaan ollut enää ketään sopivaa paria. Hotellin miehistä mieleisin oli meidän baarimikko, jonka puhelinnumeron sain.

Erika, joka fanittaa television tosi-tv-ohjelmia, ei ole kokenut julkisuutta millään tapaa pahana.

– Kovin kokemus hotellissa oli, kun saimme tietää parinvaihtoviikosta. Silloin jäin porukasta ulos, ja olin se "vähiten tärkeä", jonka annettiin tippua. Lähdinkin kotimatkalle helpottuneena ja onnellisena. Mahtavaa päästä päivittämään kuulumiset perheen ja ystävien kanssa.

Erika on tyytyväinen, että lähti ohjelmaan.

Paratiisihotelli kokonaisuudessaan on ollut korvaamaton kokemus. Kuvausmatkalta sain monta uutta kaveria ja muutaman oikean ystävän. Opin ymmärtämään ihmisten käyttäytymistä aivan uudella tavalla. Löysin myös omat heikkouteni ja vahvuuteni. En ole harmissani siitä, että rahapalkinto (30 000 euroa) meni sivu suun.

Nyt Erika voi keskittyä opintoihin ja työntekoon. Hän on töissä jyväskyläläisessä yökerhossa ja opiskelee ohjelmistotekniikkaa.

Erika kertoi keskiviikkona salaperäisesti, että hänet nähdään pian iltapäivälehtien sivuilla. Tv-ohjelmissa esiintymistäkään hän ei sulje pois.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .