Jyväskyläläiskaunotar hakee Miss Hot Rod -kruunua

Jonna Mäkinen: "Mua kiinnostaa autojutut, ja olisi aivan mahtavaa yhdistää titteli niihin."

Jyväskylällä on jälleen mainio mahdollisuus saada kauneuskuningatar. Jaossa kevään aikana on nimittäin Miss Hot Rod 2019 -titteli, jota tavoittelee aiemminkin kauneuskisassa ollut Jonna Mäkinen, 19.

Miss Jyväskylä -kisassa menestystä ei tullut, mutta nyt ollaankin Jonnan omimmalla alueella.

– Mua kiinnostaa autojutut ja olisi aivan mahtavaa yhdistää titteli niihin. Lähdenkin kisaamaan iloisella mielellä. Odotukset tämän kisan suhteen ovat paljon suuremmat kuin Miss Jyväskylä -kisan suhteen, Mäkinen kertoo.

Miss Hot Rod -kilpailu etsii "tehokasta, iloista ja näyttävää naista edustamaan FHRA:ta ja yhteistyökumppaneita erilaisiin tilaisuuksiin". Miss Hot Rod on perinteikäs pr-tyttö kilpailu, jonka voittajat ovat toimineet monenlaisissa tehtävissä, kuten tv-juontajina, messutyttöinä, vip-tyttöinä, sekä tuote-esittelijöinä.

Tänä vuonna kilpailu on uudistettu. Kilpailijat pääsevät jo ennen finaalia osallistumaan tapahtumapäivään Tahkolla (22.–24. maaliskuuta), joka sisältää finalistien julkaisemisen medialle sekä kuvauksia.

– Tässä kisassa saa olla räväkkä, ja se sallii myös tatskat. Hain, kun mua siihen kehotettiin Miss Hor Rod -sivustolla. Tää on tosi hyvä juttu, Jonna Mäkinen sanoo.

Kisassa on mukana myös hyvin tunnettu Insta-kasvo pääkaupunkiseudulta Marianne Kallio Espoosta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .