Jyväskyläläismissi saa radiostudioon työkaverikseen toisen Miss Suomen

Jyväskyläläinen Miss Suomi Shirly Karvinen saa työtoverikseen toisen Miss Suomen, kun Alina Voronkova aloittaa juontajana SuomiRockin radiotaajuuksilla heinäkuussa. Pesti kestää reilun kuukauden.

Kanavan aamujuontajana on toiminut jo pari vuotta Jyväskylässä syntynyt, vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen.

– Tämä on ihan törkeän siistiä! Tietenkin siinä tulevat pienet suorituspaineet, kun juonnan yksin, mutta kovalla treenillä niistäkin selvitään, Voronkova kertoo tiedotteessa.

Voronkova pitää vahvuuksinaan muun muassa heittäytymistä.

– Vahvuuksiani ovat heittäytyminen, uuden oppiminen sekä se, että en luovuta helpolla, jos tulee epäonnistumisia.

Voronkova tiesi jo lapsena haluavansa radioalalle.

– Meillä on Pertunmaalla perheyrityksenä pesula, jossa aina lapsena viikkasin lakanoita ja juonsin siinä samalla omia juttujani. Silloin vanhempanikin sanoivat, että sinusta tulisi hyvä radiojuontaja. Aloin haaveilla siitä itsekin ja höpöttelin aina radiokanavien päälle autossa, kun äitini vei minua kouluun. Nyt unelmani käyvät toteen, Voronkova sanoo.

– Naurettavat ennakkoluulot pelkistä kauniista kasvoista istuvat ihmisillä tiukassa. Meillä on eri näkemys. Shirlystä olemme saaneet erittäin ammattitaitoisen ja hyvän aamujuontajan SuomiRockille. Myös Alinalla on näkemystä ja kykyä niin, että uskallamme laittaa hänet samoin tein yksin lähetyksiin, SuomiRockin kanavapäällikkö Jani Rajalin kertoo yhtiön tiedotteessa.

Bauer Median kanavia ovat muun muassa Radio Nova, Iskelmä, KISS, Radio City, Radio Pooki, SuomiRock, Radio 957, RadioPlay ja Voice.fi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .