Jyväskylän Idols-kisaaja kärsii esiintymiskammosta – laulaa ensimmäisessä jaksossa

Nuppu Oinas, 21, aloittaa keskiviikkona televisiossa taipaleen, joka voi toistaa Koop Arposen menestyksen.

Televisioon sijoittuva laulukilpailu Idols starttaa keskiviikkona. Ensimmäisessä jaksossa esiintyy Jyväskylässä opiskeleva Nuppu Oinas, 21.

Onneaan ohjelmassa kokeilee muun muassa ala-asteella koulun Idols-kilpailussa Maija Vilkkumaata laulanut Veera "Nuppu" Oinas, joka lähti ohjelmaan paitsi näyttämään pitkää nenää kiusaajilleen, jotka ottivat hänet silmätikukseen Tartu mikkiin -ohjelmassa esiintymisen jälkeen, myös voittamaan itsensä.

– Kärsin esiintymiskammosta ja lähdin ohjelmaan voittamaan tuota pelkoa. Tilanne nauhoituksessa oli aika kammottava vaikka lopulta huomasinkin laulavani tuomareille enkä kameroille, musiikkia rakastava Oinas kertoo.

Jyväskylässä Konservatoriossa laulua opiskeleva Oinas haaveilee muusikon urasta. Hänellä on jonkin verran esiintymisiä takana, mutta Idols voi silti olla hänelle se jackpot. Oinaksen ominta musiikkia on kuulemma moderni pop.

Lappeenrannasta kotoisin oleva Oinas valmistuu joulukuussa. Hänen musiikillinen idolinsa on vuonna 2011 kuollut Amy Winehouse.

Idols-kisassa on kertaalleen tullut menestystä maakuntaan, kun Keuruulla pitkään vaikuttanut, ja sittemmin Lontooseen muuttanut Koop Arponen voitti neljännen tuotantokauden. Samana vuonna Pihtiputaan Pete Parkkonen tuli kolmanneksi. Parkkonen on tuon jälkeen tehnyt hienon musiikillisen uran.

Idols starttaa Nelosella keskiviikkona 12.9. Tuomaristossa ovat Elastinen, Jannika B, Maija Vilkkumaa ja Jone Nikula. Ohjelman toinen juontaja Juuso Mäkilähde on Jämsästä kotoisin ja noussut jo juontajien vakiokasvoksi.

Ja tiedoksi niille, jotka asiaa pohtivat: Nuppu Oinas ja Jyväskylän tangokuningas Teuvo Oinas eivät ole sukua.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .