Jyväskylän Kasperi hämmentää viidakon ja julkkisten soppaa syksyllä Selviytyjät Suomi -tv-ohjelmassa

Keskisuomalaisilla esiintyjillä viime aikoina kyllästetty Selviytyjät Suomi -tv-ohjelma saa jatkoa ensi syksynä Nelosella. Tällä kertaa Filippiinien viidakon hallinnasta kisaavat sekä julkkikset että tavikset.

Jatkoa saa ohjelmassa myös keskisuomalainen edustus, sillä tavisten joukossa on jyväskyläläinen Kasperi Kauppinen, 21, joka on aloittanut hämmentämisen jo nyt.

Kauppinen ilmoittaa kanavan tiedotteessa "harrastavansa ihmisten paheksumista, kuivuriin kerääntyneen nöyhdän keräämistä, elokuvia, euroviisuja, ulkoilua, lattialla makaamista sekä kaikenlaisia puhdeharrastuksia".

Kanavan mukaan "Kauppinen ei kaihda konflikteja ja hän on arjessa häikäilemätön valehtelija. Mies on äärimmäisen kilpailuhenkinen ja seurannut Selviytyjiä lapsesta saakka."

Keskisuomalainen tohti nuoren, oikeustieteitä Turussa opiskelevan miehen haastattelussa epäillä tätä kaikkea pr-tempuksi, mutta ainakin yksi asia on totta.

– Olen aina ollut Selviytyjät-fani. Tämä onkin eräänlainen dream-come-true. Kuvauksissa vietetty aika oli mun parasta aikaa elämässäni. Ehkä joku Amazing Race voisi myös kiinnostaa tosi-tv-genrenä, mutta ei joku BB-talo sisätiloissa, Kauppinen sanoo.

Kilpailijat eivät saa kertoa juonipaljastuksia ohjelmasta. Lausunnoistaan Kauppinen kertoo sen verran, että jättää ne "kuulijan tulkinnan varaan".

Hakemuksia ohjelmaan tuli kanavan tiedotteen mukaan yli 5 000, joista mukaan siivilöityi "kahdeksan erilaista kilpailijaa“.

Taviksia haastaa joukko julkisuudesta tuttuja kilpailijoita, kuten muusikko Tommi Läntinen, ex-missi Sara Sieppi, ex-pikajuoksija ja valmentaja Markus Pöyhönen, muusikko, Tiktak-yhtyeen solisti Petra Gargano sekä ex-keihäänheittäjä ja poliisi Taina Ojaniemi (o.s. Uppa).

– Jos totta puhutaan, etukäteen en tunnistanut noista nimistä montakaan. Mutta olihan se ihan huikeen siistii tavata livenä joku Tiktakin Petra, jota olen nuorempana kuunnellut, Kasperi Kauppinen sanoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .