Jyväskylässä minifestareita ja Lutakko herätetään kesäunilta

Jyväskylän elävän musiikin tarjonnasta voi päätellä, etteivät muusikot kesälomia ennätä pitää. Tänä viikonloppuna Jyväskylässä esiintyy yli 20 artistia.

Kuokkalan ravintola Myöhässä vietetään Kesäfestareita, jossa huomenna lauantaina esiintyy Tohtori Kiminkinen -hitistä tunnettu rockbändi Takapihan pojat. Myös Korpilahden Ohrantähkässä on festaritunnelmaa ja Palvipäivien kunniaksi lavalla laulaa Meiju Suvas.

Housea ja muuta kuumaa dancemusiikkia on tarjolla tänään perjantaina yökerho Brassa, jossa esiintyy Taivas Varjele! -hitistä tunnettu Joonas Hahmo.

Perjantaina tanssitaan myös Popparissa, jossa beatbox-rytmeistä tunnettu Sici & The Boogie Brothers soittaa soul- ja rnb-klassikoita.

Sunnuntaina Tanssisalo Lutakko herää talviunilta raskaimmalla mahdollisella tavalla. Yhdysvaltojen syvän etelän rämeiltä kotoisin oleva Eyehategod sekoittaa musiikkissaan hardcorea, sludgemetallia ja bluesriffejä. Eyehategodin lämppärinä soittaa paikallinen superbändi Sons Of Aeon, jonka muusikot ovat karaistuneet mm. Swallow The Sunin, Endstandin ja Ghost Brigaden riveissä.Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.