Kaksi jyväskyläläistä kilpailee tänään Gladiaattoreissa – molemmat vieläpä samalta salilta

Sunnuntaina 12. toukokuuta Gladiaattorit-tv-ohjelmassa MTV:llä kisaa kaksi jyväskyläläistä, Jenni Rossi ja Siiri Murto.

– Olihan se aika sattumaa, että hakijajoukosta valitaan 12 naista itse ohjelmaan ja meistä kaksi on Jyväskylästä, vieläpä samalta salilta, Jenni Rossi, 37, kertoo.

Salilla Jenni käy Siirin ohjaamilla ryhmäliikuntatunneilla mutta nyt sunnuntaina he siis kilpailevat tv-ruudussa toisiaan vastaan. Ohjelmat on nauhoitettu alkuvuodesta, mutta kilpailijat eivät luonnollisestikaan saa tehdä juonipaljastuksia. Eli emme tiedä, kuka putoaa missäkin vaiheessa ja kuka menee päätyyn asti.

 

Jenni Rossi halusi Gladiaattoreihin jo lapsena. Ohjelma oli tauolla yli 20 vuotta, kunnes palasi pari vuotta sitten. Rossin odotus kesti 25 vuotta.

– Katsoin kauden 2017 lähetyksiä ja ajattelin, että tuonne haluan. Hankin personal trainerin ja aloin treenata ohjelmaa varten, vaikka en tiennyt, tehdäänkö sitä enää koskaan. Tämä oli ensimmäinen kerta elämässäni kun harjoittelin tavoitteellisesti. Luulin, että ohjelma nauhoitetaan viime kesänä, mutta kevät oli minulle parempi, koska ehdin parempaan kuntoon. Voimatasojen jälkeen ehdin treenata nopeutta ja ketteryyttä, Rossi kertoo.

Tv-ohjelma on Rossille ensimmäinen ja ohjelman tekeminen uutta. Oliko tekemisessä jotain yllättävää?

– Ne olivat täysiä työpäiviä, aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan tai yhteentoista. Nauhoitusten jälkeen tulikin vähän tyhjä olo, kun vuoden kestänyt treenirumba oli ohi. Aloin harrastaa parkouria vaikka suoraan sanottuna mulla on liikaa harrastuksia, autoblogia kirjoittava ohjelmistosuunnittelija sanoo.

– Ajattelin, että voin tarjota ohjelmaan jotain erikoisempaa persoonaa, kun kaikki muut on liikunnan ammattilaisia tavalla tai toisella.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .