Kanadan korskein rockkukko keikalle Jyväskylään

Kanadalainen rockkukko Danko Jones saapuu marraskuussa kolmatta kertaa Jyväskylään. Laulaja-kitaristi Danko Jonesin luotsaama trio päättää neljän keikan pituisen Suomen-kiertueensa keskiviikkona 20. marraskuuta Tanssisali Lutakkoon. Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 23. elokuuta.

Erittäin ahkerana keikkailijana tunnettu Danko Jones on esiintynyt Tanssisali Lutakossa kahdesti aikaisemmin, maaliskuussa 2003 ja marraskuussa 2011.

Jones kommentoi elämäntapaansa jo maaliskuussa 2003 Keskisuomalaisen haastattelussa näin:

– Vaikka monet luulevat keikkaelämän olevan yhtä jatkuvaa juhlintaa, niin tämä on työ siinä missä mikä tahansa muukin. Hieno sellainen, tosin. Mieluummin minä tätä teen kuin olisin töissä rautakaupassa. Tämä on raskasta ja uuvuttavaa hommaa, ja tässä joutuu olemaan paljon poissa kotoa läheistensä luota. Toisaalta näet uusia paikkoja ja uusia ihmisiä, saat soittaa omaa musiikkiasi ihmisille, jotka haluavat kuunnella sitä. Me haluamme vain rokata, ja kun nyt saamme tehdä sitä joka ilta, niin minä en muuta pyydä. Vaikeinta tässä ovat ne 23 tuntia, jotka pitää odottaa lavalle takaisinpääsemistä.

Danko Jonesin debyyttialbumi Born A Lion ilmestyi vuonna 2002. Viimeisin kokopitkä on viime vuonna julkaistu Rock'n'Roll Is Black And Blue. Rytmiryhmän muodostavat basisti John Calabrese ja rumpali Atom Willard.

Trion marraskuisen Suomen-kiertueen muut paikkakunnat ovat Turku (Klubi, 16.11.), Tampere (Pakkahuone, 17.11.) ja Oulu (Teatria, 18.11.). Nähtäväksi jää, saapuvatko muusikot viettämään välipäivää Jyväskylään.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .