Katso huikeat kuvat Nightwishin Jyväskylän show'sta

Jyväskylän Paviljonki täyttyi perjantaina kaiken ikäisistä Nightwish-faneista, kun yhtyeen Imaginaerum 2012 -kiertue saapui kaupunkiin. Konserttiin myytiin lähes 7000 lippua.

– Seitsemästä tuhannesta lipusta parisataa jäi myymättä, mutta alkuperäinen tavoite eli 6500 lippua meni kaupaksi, kertoi N.C.D. Productionin tuotantovastaava Hannu Haljala.

Lähes kaksi tuntia soittaneen Nightwishin kiertuetta on luonnehdittu näyttäväksi, ja ainakin Suomen mittakaavassa suureksi showksi. Ensipalaute Jyväskylän konsertin jälkeen onkin ollut positiivista.

– Palaute on ollut mielenkiintoisen, taiteellisen ja mukavan väliltä, yhteistyökumppaneiden ja bändin puolelta se on ollut pelkästään hyvää.

Myös järjestyshäiriöiltä vältyttiin ja vaikka yleisömäärä oli mittava, ei jonoistakaan tarvinnut purnata.

– En tiedä, onko suomalaisten käyttäytyminen muuttunut vai olivatko puitteet niin hyvät, mutta Paviljonki täyttyi ja tyhjeni tasaisena virtana. Minkäänlaista ylimääräistä hässäkkää ei ollut, totesi Haljala.

Nightwish on ollut koossa jo 15 vuotta. Fanius siirtyy sukupolvelta toiselle ainakin jyväskyläläisen Päivi Viinasen perheessä. Hän katsoi konsertin neljän tyttärensä kanssa. Kolme vanhinta menivät katsomaan konserttia lavan lähelle äidin ja nuorimman jäädessä kauemmaksi.

– Perheen pienimpien oli vaikea nähdä lavalle. Onneksi joku vinkkasi, että voi mennä pöydälle seisomaan, hymyili Viinanen.

Nightwishin show vakuutti Viinasen perheen, eikä edes lähemmäksi 50 euron hintainen lippu tuntunut liioittelulle.

– Ihan sama mitä maksoi. Mahtava keikka!

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .