Kesäinen tango soi Seinäjoella

Nyt ovat maailmankirjat sekaisin. Kun ohjelmistossa pitäisi olla Kesäillan valssi, siellä onkin Kesäillan tango. Tähän löytyy kuitenkin looginen selitys. Seinäjoen tangomarkkinat on siirtynyt MTV3:lta Ylen puolelle. Kesäillan tango on nauhoitettu tangomarkkinoiden avajaispäivänä 8.7.

Tangopaviljongissa nauhoitettavassa ohjelmassa esiintyvät tangokuninkaalliset Hanna Talikainen ja Jukka Hallikainen & Fantasia sekä tangoprinssi Antti Ahopelto ja Myrskytuuli-orkesteri. Sari Tamminen jatkaa viehkeänä emäntä, ja Janne Kataja on vähemmän viehkeä isäntä.

Kesäillan TANGO
TV2 klo 21.00

Meidän isä on veltto luuseri

Leikkimielinen kisailu Meidän isä on parempi kuin teidän isä palaa telkkariin, tosin uusintana. Kyse on formaatin amerikkalaisesta versiosta. Mukana kisassa on neljä isä-lapsi-paria. Isien ja lasten yhteistyön voimaa testataan studioon luoduilla temppuradoilla, jotka vaativat voimaa, kekseliäisyyttä ja tarkkuutta.

Amerikkalaiset kisailijat ovat hyvin kilpailuhenkisiä, mikä lähes pilaa koko kisan leikinomaisuuden. Suomalaisessa versiossa otettiin yleensä rennommin. Itse en lähtisi tällaiseen kisaan, vaikka perijätär kuinka vaatisi. Kun neljästä parista vain yksi voittaa, kaikella todennäköisyydellä kisailumme lopputulos olisi, että muiden isät ovat parempia kuin juuri tämä isukki.

Meidän isä on parempi kuin teidän isä
Nelonen klo 20.00

Nainen ei saa olla tyytyväinen

Länsimaista löytyy valtavasti vaikutusvaltaisia tahoja, joiden ainoa tehtävä on lietsoa ihmisiin tyytymättömyyttä itseensä. Systeemi myös toimii ja pyörittää miljardien liiketoimintaa. Itse asiassa koko yhteiskuntamme perustuu tyytymättömyydelle omaan elämäämme. Mikäli meistä äkkiä tulisikin täysin tyytyväisiä, talousjärjestelmämme kaatuisi kuukaudessa.

Erityisesti naiset ovat tehneet tyytymättömyydestä oman taiteenlajinsa. Muutos on jatkuvaa eikä pääty koskaan. Pitää laihduttaa, ostaa uusia vaatteita, käydä kampaamolla, kehittää parisuhdetta tai aloittaa sellainen ja meikata. Kun muutos on saatu aikaan, siirrytään seuraavaan muutokseen. Onni on aina seuraavan muutoksen takana, eikä lopulta sitten olekaan.

Naisten elämäntapaohjelma Bella palaa Liville uusintajaksoin pari vuoden takaa. Janina Frostell emännöi vieraaksi tulevia itseensä tyytymättömiä naisia, jotka kaipaavat muutosta. Konkreettisempaa apua saa 31-vuotias Ruusa, joka kärsii ruuansulatushäiriöistä.

Bella
Liv klo 16.30

Urheiluruudun pitäisi tsempata

Urheiluruudusta tv-kriitikko harvemmin keksii kirjoittaa, koska Urheiluruutu on itsestäänselvyys ja vakio. Ongelma onkin juuri tämä. Urheiluruutu on jämähtänyt kaavaansa. Pääpaino on tuloksissa, vaikka nykyään urheilutulokset löytää helposti lähes reaaliajassa muualta lajista kuin lajista. Kysymys "miltä nyt tuntuu?" ei riitä taustoittavaksi urheilujournalismiksi. Myös Urheiluruudun käsitys oikeasta urheilusta on armottoman vanhanaikainen. Ylellä olisi resurssit tehdä telkkariin tämän maan parasta urheilujournalismia. Joten miksi ei tehdä?

Urheiluruutu
TV1 klo 20.55

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Laukaassa järjestetään yhdistettynä talviuinnin SM- ja EM-kisat – Tämän vuoden arvokisa jäi pitämättä osanottajapulan vuoksi

Mihin olisikaan Perttu Korhonen urheilijana yltänyt, jos ei olisi pitänyt joogaa humpuukina

Majakkaseuran elokuvakiertue saapuu Jyväskylään: ilmaisleffa Haaksirikkojen Märket esitetään kirjastossa perjantaina

2010-luku oli listapopin, rapin, Spotifyn ja live-esiintymisten juhlaa. Näin musiikin kuuntelu muuttuu 2020-luvulla

Telia tarjoaa ilmaiseksi tv-urheilua, joka normaalisti maksaa: lauantaina muun muassa JYP–KalPa

Muistatko tätä Syksyn sävel -finalistia? Onnettomuuden vuoksi laulajan aivoista jouduttiin poistamaan kolmannes

Jyväskylästä lähdetään urheilun huippuvirkoihin – viimeksi JKU-urheilija, Semmarit-laulaja ja yliopiston viestintäjohtaja

Tommi Soidinmäen kruunaamisesta tangokuninkaaksi 15 vuotta – Onko sunnuntain juhlakonsertissa Saarijärvellä luvassa yllätysilmoitus?

Jyväskyläläismissi juontaa ruudussa uutta musiikkitietovisaa – Avausjaksossa myös jyväskyläläinen kilpailija

Äänekoskelainen naisten teatteriporukka teki alastonkalenterin, mutta joku voi joutua pettymään – "Taiteellinen ja hyvällä maulla toteutettu"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.