Keski-Suomeen menestystä hieman oudommassa lajissa

Australiassa pelatussa frisbeegolfin major-kilpailussa Aussie Openissa tuli keskisuomalaismenestystä. Kilpailun avoin sarja meni lajin hallitsevan maailmanmestarin, amerikkalaisen Paul Mc Bethin komennossa, mutta amatöörisarjassa tuli Suomeen kaksoisvoitto. Laukaalainen, Puska Puttaajat ry:tä edustava Simo Väisänen olisi lisäksi kolmas yli 40-vuotiaiden sarjassa.

Väisänen aloitti turnauksen tunnustellen ja pelasi kaksi ensimmäistä päivää 7. sijalla. Kolmannen päivän kierroksella hän kuitenkin nousi neljänneksi, ainoastaan kuuden heiton päähän kilpailun kakkospaikasta. Finaalikierroksella hyvä vire jatkui ja lopullinen sijoitus oli jaettu kolmas, yhdessä saksalaisen senioripelaajan kanssa.

– Sää oli valtavan kuuma. Siellä monilla pelaajilla oli kassit täynnä kiekkoja, mutta minulla oli vain neljä kiekkoa ja reppu täynnä juotavaa, persoonallisista otteistaan kentällä tunnettu Väisänen valottaa kisapäiviä.

Puska Puttaajat ry toimii koko Keski-Suomen alueella ja tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia pelata ja harrastaa tätä edullista luontoliikuntalajia, joka on viime vuosina kasvattanut menestystään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.