Keskisuomalainen avaa uuden Stoori-blogiyhteisön – haluatko bloggaajaksi?

Keskisuomalainen on aloittamassa uuden blogiyhteisön tammikuussa. Nyt lehti etsii Stoori-nimiseen blogipalveluunsa kirjoittajia Keski-Suomesta. Palvelun kohderyhmä ovat 15–35-vuotiaat. Bloggaajia etsitään samasta ikäryhmästä.

Stoori-palvelun blogien aihepiirejä ei ole tiukasti rajattu. Aiheita voivat olla esimerkiksi muoti, opiskelu, hyvinvointi, remontointi, käsityöt, kokkaus, talous, äitiys, lemmikit, urheilu, autot ja tekniikka – tai oikeastaan mikä tahansa muu, jos siihen liittyy kiinnostava blogi-idea.

Keskisuomalaisen myyntijohtajan Timo Vilpposen mukaan Stoorissa on tilaa sekä jo olemassa oleville blogeille että vasta-alkajille.

– Olemme huomanneet, että Keski-Suomessa on yhä enemmän hyviä bloggareita. Koemme, että Keskisuomalaisella on paikallisena toimijana luonnollinen rooli koota heitä yhteen, Vilpponen sanoo.

Vilpposen mukaan Stoori tarjoaa bloggaajilleen paikan tavoittaa suuria yleisöjä ja myös ansaintamahdollisuuksia: suuren mediatalon verkostojen kautta on esimerkiksi mahdollista päästä mukaan sisältömarkkinointibisnekseen.

Stoori hakee bloggaajia verkossa julkaistulla ilmoituksella. Jos olet kiinnostunut, saat lisätietoja täältä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .