Keskisuomalaisille menestystä frisbeegolfissa

Kauden ensimmäinen frisbeegolfin Amateur Series -SM-karsintakilpailu on pelattu Ähtärissä Mustikkavuoren frisbeegolfradalla. Turnausvoittojen ja pokaalien lisäksi kilpailuissa panoksena olivat paikat junioreiden ja amatööriluokkien SM-kilpailuihin. Keskisuomalaisilla oli kisoissa erinomainen menestys.

18-vuotiaissa junioreissa (MJ18) Jyväskylän Liitokiekkoilijoiden kolmikko Lauri Lehtinen, Matias Puikkonen ja Otto Lehtonen oli loistavassa vireessä. Kolmikosta parhaan finaalikierroksen pelasi Lehtonen lukemin 53 heittoa (-6). Lehtinen ja Puikkonen käyttivät kumpikin kierrokseen yhden heiton enemmän. Lehtinen, Puikkonen ja Lehtonen olivat myös kokonaiskilpailun kolme parasta. Lehtinen voitti tuloksella 157 heittoa (-20), Puikkonen oli toinen ja Lehtonen kolmas.

Multian Jyskettä edustava Timi Huisman nappasi puolestaan 15-vuotiaiden (MJ15) mestaruuden. Huisman pelasi hienon kauden avauksen voittaen yhteisheitoin 192 (+15). Kolmanneksi sijoittui Rasmus Puikkonen (Jyväskylän Liitokiekkoilijat).

18-vuotiaiden tyttöjen (FJ18) ykkönen oli Sonja Laine (Jyväskylän Liitokiekkoilijat) yhteistuloksella 211 heittoa (+34). Toiseksi sijoittui Hanna Könssi (Puskaputtaajat, Laukaa).

15-vuotiaissa tytöissä (FJ15) voitto meni myös Jyväskylän Liitokiekkoilijoiden edustajalle Sinna Talvensolalle lukemin 239 heittoa (+62).

40-vuotiaissa naisissa (FA40) toiseksi sijoittui Heidi Könssi (Puskaputtaajat, Laukaa).

MA40-luokassa hienon nousun lopussa tehnyt Markku Kivelä (Frisbeegolf Petäjävesi) jakoi kolmannen sijan.

Seuraava Amateur Series -SM-karsintakilpailu järjestetään 1.–2. kesäkuuta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .