Kierrätystä Hollywood-tyyliin

Jossakin vaiheessa lapsuutta ihminen oppii pukeutumaan itse. Tuo taito kuitenkin unohtuu myöhemmin aikuisuudessa, jolloin apu on jälleen tarpeen. Tai ainakin näin olen päätellyt telkkarin lukuisista vaate- ja muotiohjelmista. Reality-uutuus Kierrätysmuotia Hollywoodissa (Drescue Me) yhdistää ekoilun ja glamourin.

Kun käytetty vaate on liian kallis, jotta sitä voisi kutsua käytetyksi vaatteeksi, sitä kutsutaan vintageksi. Sarjassa seurataan elämää Shareen Mitchellin vintage-liikkeessä. Vanhat vaatteet eivät mene eteenpäin sellaisenaan, vaan niitä tuunataan ensin.

Hollywood-miljööstä huolimatta asiakkaat ovat tavallisia ihmisiä, jotka ottavat pukeutumisen tosissaan. Samoin toimii myös Mitchell henkilökuntineen. Huvinsa kullakin.

Kierrätysmuotia
Hollywoodissa
Liv klo 21.00

EU sai heikon presidentin

EU:n presidentistä piti tulla yhtenäisen EU:n vahva johtaja. Tanskalaisdokumentissa kamerat seurasivat valintaa edeltäviä kokouksia, käytäväpalavereita, päivällisiä ja kahdenkeskeisiä neuvotteluja.

Kulissien takana väiteltiin, etsittiin sopuratkaisuja ja pidettiin kansallisista eduista kiinni. Pitkän poliittisen pelin tuloksena presidentiksi valittiin vastentahtoinen, mutta sopiva mies, vailla todellista valtaa.

Ulkolinja: Presidentiksi
vastoin tahtoa
TV1 klo 21.50

Jupit ryhtyvät viininviljelijöiksi

Syytän ilmiöstä telkkaria. Ensin kaupunkilaiset muuttivat maalle aloittamaan uutta elämää fiktiivisissä tv-sarjoissa. Elämässä oli vaikeutensa, mutta maisemat olivat idyllisiä, ja lopulta kaikki muuttui paremmaksi.

Sitten malli kopioitiin tosi-tv-sarjoihin. Tässä vaiheessa ihmiset alkoivat ihan oikeasti uskoa, että maalle muuttaminen ratkaisee kaikki ongelmat. Neljännen kauden jaksoin Neloselle palaava Uusi elämä maalla on tyylilajin malliesimerkki.

Tänään mottoa "maalla on mukavaa" testaavat Becky ja Ian Sheveling, jotka muuttavat Yorkshiren maaseudulle ja perustavat viinitilan. Kyllä, todellakin viinitilan, ei lammasfarmia. He ostavat suojellun maatilan, ja projektin on tarkoitus valmistua vuodessa.

Sarjaa voidaan kiittää siitä, että se ei sorru katteettomaan maaseuturomantiikkaan. Projekti kuin projekti tuntuu menevän yli budjetin ja aikataulun. Perheonnikin on vaarassa.

Uusi elämä maalla
Nelonen klo 15.05

Tyhjäpäiset tyhjäntoimittajat

Joskus tulevaisuudessa tallennetaan 2000-luvun alun populaari- ja julkkiskulttuurin historia. Silloin lapsemme kysyvät meiltä, miksi Kardashianit olivat niin kuuluisia ja hyvin näkyvissä mediassa. Eikä kukaan meistä osaa vastata.

Harva osaisi vastata kysymykseen edes nyt. Se että Kim Kardashian vuodatti nettiin yksityisen pornoleffansa ja että hänellä on tissit ja takapuoli, ei tunnu vakuuttavalta vastaukselta, vaikka oikea vastaus onkin.

Uusintana nähtävä Kardashianit Miamissa on hyvä esimerkki siitä, mikä ajassamme on pielessä. Vähemmän välkyt siskokset Khloe ja Kourtney Kardashian viettävät kesän Miamissa ja perustavat vaatekaupan. Välillä biletetään ja parisuhteillaan. Haukotus.

E! Kardashianit Miamissa
Sub klo 14.00

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Kuka päästi koirat irti? – Jyväskylään piilotettiin yöllä 200 koiranpäätä, joista puolet kantaa hampaissaan festarilippua

Suomeen saapuva Ed Sheeran on aikamme suurin kitarasankari – katso video, jos et usko

Kaatui, mutta voitti – Lasse Virénin legendaarinen urheilutarina ei unohdu

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.