Kierrätystä Hollywood-tyyliin

Jossakin vaiheessa lapsuutta ihminen oppii pukeutumaan itse. Tuo taito kuitenkin unohtuu myöhemmin aikuisuudessa, jolloin apu on jälleen tarpeen. Tai ainakin näin olen päätellyt telkkarin lukuisista vaate- ja muotiohjelmista. Reality-uutuus Kierrätysmuotia Hollywoodissa (Drescue Me) yhdistää ekoilun ja glamourin.

Kun käytetty vaate on liian kallis, jotta sitä voisi kutsua käytetyksi vaatteeksi, sitä kutsutaan vintageksi. Sarjassa seurataan elämää Shareen Mitchellin vintage-liikkeessä. Vanhat vaatteet eivät mene eteenpäin sellaisenaan, vaan niitä tuunataan ensin.

Hollywood-miljööstä huolimatta asiakkaat ovat tavallisia ihmisiä, jotka ottavat pukeutumisen tosissaan. Samoin toimii myös Mitchell henkilökuntineen. Huvinsa kullakin.

Kierrätysmuotia
Hollywoodissa
Liv klo 21.00

EU sai heikon presidentin

EU:n presidentistä piti tulla yhtenäisen EU:n vahva johtaja. Tanskalaisdokumentissa kamerat seurasivat valintaa edeltäviä kokouksia, käytäväpalavereita, päivällisiä ja kahdenkeskeisiä neuvotteluja.

Kulissien takana väiteltiin, etsittiin sopuratkaisuja ja pidettiin kansallisista eduista kiinni. Pitkän poliittisen pelin tuloksena presidentiksi valittiin vastentahtoinen, mutta sopiva mies, vailla todellista valtaa.

Ulkolinja: Presidentiksi
vastoin tahtoa
TV1 klo 21.50

Jupit ryhtyvät viininviljelijöiksi

Syytän ilmiöstä telkkaria. Ensin kaupunkilaiset muuttivat maalle aloittamaan uutta elämää fiktiivisissä tv-sarjoissa. Elämässä oli vaikeutensa, mutta maisemat olivat idyllisiä, ja lopulta kaikki muuttui paremmaksi.

Sitten malli kopioitiin tosi-tv-sarjoihin. Tässä vaiheessa ihmiset alkoivat ihan oikeasti uskoa, että maalle muuttaminen ratkaisee kaikki ongelmat. Neljännen kauden jaksoin Neloselle palaava Uusi elämä maalla on tyylilajin malliesimerkki.

Tänään mottoa "maalla on mukavaa" testaavat Becky ja Ian Sheveling, jotka muuttavat Yorkshiren maaseudulle ja perustavat viinitilan. Kyllä, todellakin viinitilan, ei lammasfarmia. He ostavat suojellun maatilan, ja projektin on tarkoitus valmistua vuodessa.

Sarjaa voidaan kiittää siitä, että se ei sorru katteettomaan maaseuturomantiikkaan. Projekti kuin projekti tuntuu menevän yli budjetin ja aikataulun. Perheonnikin on vaarassa.

Uusi elämä maalla
Nelonen klo 15.05

Tyhjäpäiset tyhjäntoimittajat

Joskus tulevaisuudessa tallennetaan 2000-luvun alun populaari- ja julkkiskulttuurin historia. Silloin lapsemme kysyvät meiltä, miksi Kardashianit olivat niin kuuluisia ja hyvin näkyvissä mediassa. Eikä kukaan meistä osaa vastata.

Harva osaisi vastata kysymykseen edes nyt. Se että Kim Kardashian vuodatti nettiin yksityisen pornoleffansa ja että hänellä on tissit ja takapuoli, ei tunnu vakuuttavalta vastaukselta, vaikka oikea vastaus onkin.

Uusintana nähtävä Kardashianit Miamissa on hyvä esimerkki siitä, mikä ajassamme on pielessä. Vähemmän välkyt siskokset Khloe ja Kourtney Kardashian viettävät kesän Miamissa ja perustavat vaatekaupan. Välillä biletetään ja parisuhteillaan. Haukotus.

E! Kardashianit Miamissa
Sub klo 14.00

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

Kolumni: Synnyttikö visailu presidentinkin? – Tuttu juttu Shown katsominen tuntuu aikasiirtymältä 90-luvulle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.