Kohusarjan kaunottarelle satelee treffikutsuja: "Pyyntöjä tulee vanhemmilta miehiltä"

Jyväskyläläiselle Erika Helinille satelee treffipyyntöjä. Kaunis, 176 senttimetriä pitkä nainen on tullut tunnetuksi Paratiisihotelli-tv-ohjelmasta, josta hän tippui viime viikolla.

– Pyyntöjä tulee aikuisilta, vanhemmilta miehiltä. Itse koen olevani kuitenkin nuori, 21-vuotias Helin kuittaa pyytelijöille.

Jyväskylän Kävelykadulla hänet tunnistavat erityisesti nuoret tytöt, jotka tulevat usein juttelemaan. Se on yllättänyt tosi-tv-tähden. Hänen mielestään Paratiisihotelli-ohjelma ei kuitenkaan sovi alle 15-vuotiaiden silmille.

– Nuoret tytöt kaipaavat kuuntelijaa, tukijaa, olkapäätä. On ongelmaisia nuoria, jotka elävät esimerkiksi kiusaamiskierteessä.

Tosi-tv-ohjelmassa Helinin taktiikka oli ”taistella ilkeyttä vastaan”. Muut kilpailijat kuvailivat jyväskyläläistä värittömäksi taustavaikuttajaksi, mutta itse hän kokee jääneensä ilman roolia.

– Vahvat persoonat hallitsivat. Jos Johnny olisi valinnut minut Nadian sijaan, olisin voinut pärjätä loppuun asti. Todellisuudessa olen paljon puheliaampi kuin mitä tv-ohjelma antaa ymmärtää.

Helin syntyi Jämsässä, jonka jälkeen koko perhe asui hetken aikaa Jyväskylässä. Vanhempien avioeron jälkeen hän muutti äitinsä ja siskojensa kanssa Tuuriin. Keskisuomalaiseksi itsensä kokeva Helin muutti 15-vuotiaana Muurameen isänsä luo.

– Olen isin tyttö.

Isän esimerkkiä seuraten Helin päätyi myös opiskelujen pariin. Takana on vuoden verran luentoja ja tenttejä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ohjelmistotekniikka-linjalla.

– Osasin jo 10-vuotiaana tehdä nettisivuja. Mutta jos sanon, että olen koodari, minua ei oteta vakavasti.

Salainen haaveammatti liittyy kuitenkin muotiin ja kauneuteen. Pr-töitä mallin mitoissa oleva Helin on jo jonkin verran tehnyt.

– Missikilpailut kiinnostavat, näyttävän näköinen nainen paljastaa.

Kiinnostuneet miehet saavat tulla hakemaan kotiovelta. Tämä oli tosi-tv-tähden motto pitkään, kunnes kohtalo puuttui peliin.

Ihmissuhteitaan Helin ei ole valmis avaamaan lehden sivuilla. Pienen utelun jälkeen kaunotar kuitenkin myöntää tapailevansa erästä keskisuomalaista miestä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .