Kolumni: Joku raja sentään tyhjänpäisyydelläkin – tällaisesta aplikaatiosta voisin maksaa kohtalaisenkin kuukausimaksun

Haluaisin uudenlaisen aplikaation tietokoneeseeni ja mobiililaitteisiini. Olisin valmis maksamaan siitä kohtalaisen kuukausimaksunkin. Tajuan kyllä, että toivomukseni täyttäminen olisi käytännössä vaikeaa, vaikka pyyntöni periaatteessa on yksinkertainen. Mutta ehkä tekoäly pian tähänkin pystyy.

Haluaisin systeemin, joka poistaa automaattisesti netti- ja some-selailustani kaiken, mikä liittyy tosielämän kuninkaallisiin. Niin tekstit, kuvat kuin videotkin.

Kyse ei ole siitä, että he eivät minua kiinnosta, vaikka eivät kiinnostakaan. Kyse ei ole siitä, että pidän heitä turhanpäiväisinä menneisyyden jäänteinä, vaikka pidänkin. Kyse ei ole siitä, että he ärsyttäisivät minua, vaikka ärsyttävätkin.

Kyse on ennen kaikkea siitä, mitä olen opettanut lapselleni ja mitä muutkin opettavat omille lapsilleen. Ihmiset ovat syntymästään asti tasa-arvoisia. Toki toiset menestyvät paremmin ja toiset huonommin. Toisten tekemiset ja sanomiset tuottavat huonoa ja toisten hyvää.

Mutta miten voin kertoa hyvin mielin lapselle, että kaikki ihmiset ovat syntymästään asti tasa-arvoisia, kun kuninkaalliset todistavat, että niin asia ei ole? Kuninkaallisten ainoa saavutus on, että he sattuivat syntymään.

Kardashaniankin klaani on saanut aikaan elämässään enemmän. Kim sentään esiintyi pornovideolla ja päästi sen levitykseen. Arvostan sitä paljon enemmän kuin pelkkää syntymistä jonkin sortin ansiona.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .