Kovaa peliä Levitunturilla

Lapin hiihto- ja vapaa-ajankeskusten kausityöntekijät eivät tee vain duunia, vaan kyse on myös elämäntavasta, joka ei sovi kaikille. Reality-sarjassa Rintheessä seurataan uusien kausityöntekijöiden duunia ja arkea Levitunturilla.

Päivät ovat pitkä ja työt raskaita. Meteliä ja kännikaloja riittää. Joten raskas työ vaatii raskaat huvit. Joni, Kata ja Rosanna aloittavat työt ensimmäistä kertaa ja tutustuvat toisiinsa.

RintHeessä
TV2 klo 19.30

Surffausparatiisi onkin työhelvetti

Tänään alkava, 26-osainen kanadalainen animaatiosarja Loma! sopii varsinkin varhaisteineille. Joukko nuoria lähtee lomalle legendaariseen surffauspaikkaan Sunset Islandille viettääkseen unelmaloman laineiden valtiaina. Emma, Reef ja Fin lyöttäytyvät paikallisten Brosephin, Lon ja tämän veljien Georgen ja Tyn sekä Johnnyn seuraan työskennelläkseen paikallisessa lomakeskuksessa. Unelmaloman sijasta he joutuvat kamalimpaan työpaikkaan ikinä.

Loma!
TV2 klo 18.30

Koulukiusatut iskevät takaisin

TV2 päivän lukuisista uusista sarjoista draama Onnenkantamoinen (Winners and Losers) tulee Australiasta. Neljää päähenkilöä yhdistää naiseuden lisäksi se, että heitä pidettiin high schoolissa luusereina ja heita kiusattiin. Siitä jäi pysyvät traumat.

Joten kun naiset saavat kutsun 10-vuotisluokkakokoukseen, se ei ole mikään ilon aihe. Porukka kuitenkin päättää lähteä reissuun ja tavata vanhoja koulututtuja. Illan päätteeksi naiset ostavat yhdessä kioskilta raha-arvan, ja heidän elämänsä muuttuu samassa hetkessä perusteellisesti. Raha muuttaa elämää, mutta muuttaako se myös ihmistä?

Onnenkantamoinen
TV2 klo 22.05

Viro kutsuu suomalaisia

Tämän kotimaisen reality-sarjan oli pakko syntyä enemmin tai myöhemmin. TV5:n Tallinnassa-sarjassa seurataan eteläiseen naapuriin matkaavien suomalaisten edesottamuksia. Sarja ei kuvaa tavisten kännireissuja, vaikka niin voisi luullakin. Alkoholi on toki usein mukana kuvioissa.

Aloitusjaksossa jaksossa Jonsu ja Laura Indicasta suuntaavat ratsastusmatkalle Muhun saarelle Saarenmaan viereen ja eksyvät. Juomalaulun Suomen mestari vuodelta 1999, William Korwenkoski, lähtee valloittamaan Tallinnaa yhdessä kitaransa ja managerinsa Sepon kanssa.

Tallinna
TV5 klo 20.00

Poliisit eivät juurikaan pamputa

Reality-sarjan Poliisit neljäs tuotantokausi sisältää 56 jaksoa, jotka nähdään JIMillä maanantaista torstaihin samaan aikaan. Dokumentaarisessa sarjassa seurataan suomalaisen poliisin työtä Helsingissä, Vantaalla, Oulussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Porissa, Kuopiossa ja Hämeenlinnassa. Suomalainen poliisi ei juurikaan autotakaa-ajoihin ja ampumavälikohtauksiin joudu.

Poliisit
JIM klo 20.30

Autokauppias muuttaa maalle

20-osainen BBC:n komediasarja Herrasmiesfarmari (The Green Green Grass) nähdään uusintana. Autokauppias Aubrey Boyce todistaa oikeudenkäynnistä Driscollin rikollisveljesten jutussa. Kun veljekset ovat vapautumassa vankilasta, Boycie perheineen katsoo parhaaksi vaihtaa maisemaa. Uusi elämä alkaa syrjäisellä maatilalla Shropshiressa.

Herrasmiesfarmari
TV1 klo 12.30

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.