Kuva ei valehtele: Pamela Andersonille löytyi Keski-Suomesta kauneuskisoissa menestyvä sukulainen

Baywatch-tv-sarjasta ja Playboy-lehden kuvistaan tuttu Pamela Anderson, jolla tiedetään olevan suomalaiset sukujuuret, ei ole näillä näkymin tulossa Saarijärvelle. Anderson on Hyytiäisten suvun kuuluisin jäsen ja Hyytiäisten sukuseura lähetti Andersonille kutsun sukukokoukseensa kesäksi 2017. Tuolloin Suomella oli 100-vuotisjuhlavuosi ja Anderson itse täytti 50 vuotta. Hän ei kuitenkaan saapunut kokoukseen.

– Sen jälkeen sukuseura ei ole lähettänyt Andersonille kutsuja kokouksiin. Mutta tietysti hän on niihin tervetullut, Hyytiäisten sukuseuran tamperelainen sihteeri Tuija Hyytiäinen sanoo.

Tuija Hyytiäisen mukaan Anderson ei ole ottanut yhteyttä sukuseuraan. Anderson kuitenkin tapasi sukuseuraan kuuluneita sukulaisiaan 2007 lyhyellä Suomen-vierailullaan.

Andersonin isoisänsä isä oli Juho Hyytiäinen, joka muutti Saarijärveltä Amerikkaan 19-vuotiaana vuonna 1908 ja vaihtoi sukunimensä Andersoniksi. Pamela Anderson on sekä Yhdysvaltain että Kanadan kansalainen.

Mutta ei siinä kaikki. Sillä aikaa, kun Pamela-kaunotar viihtyy rapakon takana, häntä voi Keski-Suomessa sijaistaa Krista Oksanen, kaunotar itsekin. Oksanen on tuttu monesta kauneus- ja missikisasta.

 

– Minulla on isän puolelta sukuyhteys Andersoniin. Minun isän isän isän äiti oli Hyytiäinen ja Pamelan isoisän isä oli alkujaan siis Juho Hyytiäinen. Ihailen Pamelan menestyksekästä uraa mallina ja toimintaa eläinten oikeuksien hyväksi. Olisi hienoa joskus tavata Pamela vaikkapa Saarijärvellä, Krista Oksanen sanoo.

Oksanen sai vasta äskettäin tietää sukulaissuhteesta.

Pamela Anderson on etenkin Donald Trumpin kaudella aktivoitunut ennen kaikkea yhteiskunnallisena keskustelijana ja kannanottajana.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .