LEGO Jurassic World

TT Games

Mikäli LEGO-sarjan pelit ovat vähänkin tuttuja, tiedätte, millainen kokemus LEGO Jurassic World on. Ennakkoluulot osuvat oikeaan. Nimestä huolimatta tapahtumat sivuavat kaikkia neljää Jurassic Park -elokuvaa, ei vain uusinta.

Koska kaava toimii, sitä ei ole muutettu. Jurassic Park -puisto, sen ihmiset ja dinosaurukset on nyt siis rakennettu LEGO-palikoista. Tarina alkaa, kun lautta Costa Ricasta saapuu Isla Nublar -saarelle. Tehän tiedätte, mitä sitten tapahtuu.

Elokuvista lainataan tyylitajuisesti juuri niiden ikimuistoisimmat kohtaukset. LEGO-peleille tyypillinen huumori toimii yhä, ja vaikeusaste on harmittoman matala. Homman idea ei ole haastavuus, vaan viihdyttävyys. Monta kertaa on pakko nauraa ääneen.

Pelkästään ihmishahmoja on avattavana yli sata. Osa salaisuuksista avautuu vasta, kun tietty hahmo on käytettävissä. Tämä lisää uudelleenpeluuarvoa, vaikka itseäni ei moinen nysvääminen kiinnostakaan. Pelaaminen onnistuu myös dinosauruksena, joista jokaisella on erikoiskykynsä. Homma toimii parhaiten kahden pelaajan tiimityönä.

LEGO Jurassic Word hauska ja ylpeästi lapsellinen koko perheen toimintaseikkailu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.