LEGO Jurassic World

TT Games

Mikäli LEGO-sarjan pelit ovat vähänkin tuttuja, tiedätte, millainen kokemus LEGO Jurassic World on. Ennakkoluulot osuvat oikeaan. Nimestä huolimatta tapahtumat sivuavat kaikkia neljää Jurassic Park -elokuvaa, ei vain uusinta.

Koska kaava toimii, sitä ei ole muutettu. Jurassic Park -puisto, sen ihmiset ja dinosaurukset on nyt siis rakennettu LEGO-palikoista. Tarina alkaa, kun lautta Costa Ricasta saapuu Isla Nublar -saarelle. Tehän tiedätte, mitä sitten tapahtuu.

Elokuvista lainataan tyylitajuisesti juuri niiden ikimuistoisimmat kohtaukset. LEGO-peleille tyypillinen huumori toimii yhä, ja vaikeusaste on harmittoman matala. Homman idea ei ole haastavuus, vaan viihdyttävyys. Monta kertaa on pakko nauraa ääneen.

Pelkästään ihmishahmoja on avattavana yli sata. Osa salaisuuksista avautuu vasta, kun tietty hahmo on käytettävissä. Tämä lisää uudelleenpeluuarvoa, vaikka itseäni ei moinen nysvääminen kiinnostakaan. Pelaaminen onnistuu myös dinosauruksena, joista jokaisella on erikoiskykynsä. Homma toimii parhaiten kahden pelaajan tiimityönä.

LEGO Jurassic Word hauska ja ylpeästi lapsellinen koko perheen toimintaseikkailu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Vihreä tulee ryminällä ja tulee jäädäkseen, iloitsee Huvila & Huussi -ohjelmasta tuttu maisemasuunnittelija – suomalaisetkin ovat heränneet pihojen ja puutarhojen suunnitteluun

Marko Ahosen tärpit: Kerro minulle jotain hyvää kertoo suloisen sisäsiistin traagisen rakkaustarinan

Marko Ahosen tärpit: Menu Finnjävel vie katsojat suomalaisen perinneruuan ytimeen

Vanhat kuvat: Nelostietä mentiin venekyydillä, kun vedet nousivat tulvakorkeuteen 1955 – katso kuvat Pihtiputaalta ja Koskenpäältä

Tiedätkö, arvaatko, muistatko? Tällä kertaa tietovisassa sukelletaan historiaan: Tiedätkö Suomen kuninkaan oikean nimen?

Somen supertähti Keuruulta on nyt kirjailija ja filosofian maisteri – "Nyt voin ryhtyä täysillä kehittämään uraa"

Marko Ahosen tärpit: Inside Out – mielen sopukoissa on yksi Pixarin lukuisista merkkiteoksista

Jyväskyläläinen, sinut on tanssihaastettu! Opettele yksinkertainen tanssisarja, kuvaa se ja lähetä eteenpäin

Marko Ahosen tärpit: Renny Harlin muutti elokuviensa kielen hollywoodista kiinaksi – New Year’s Even käsikirjoitusta ei herättäisi eloon Jeesuskaan

Umpikaupunkilainen emäntä alkoi kuvata maatilan eläimiä – nyt possu, aasi ja poni ovat some-tähtiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.