Lauantain 21.1. elokuvat

Fargo

MTV3 klo 22.45–00.45

Coen-veljesten sysimustaa huumoria viljelevä rikosdraama Fargo (1996) on pahasti ja ihanasti vinksallaan. Autokauppiaan (William H. Macy) petoksesta lähtee käyntiin tapahtumasarja, jonka käänteitä on mahdotonta etukäteen arvata.

 

Mustan orin paluu

MTV3 klo 15.05–17.10

Kun teinipoika Alec menettää mustan orinsa Marokkoon, se on saatava takaisin. Mustan orin paluu (Black Stallion Returns, 1983) on tyylillinen rahastusjatko-osa.

 

Murhaajan merkki

Nelonen klo 21.00–23.15

Rikosdraama Murhaajan merkki (City by the Sea, 2002) toimii paperilla hieman paremmin kuin käytännössä. Poliisi Vincent LaMarcan (Robert De Niro) poikaa (James Franco) epäillään murhasta. Se on isälle tietenkin kova paikka. Elokuva keskittyy henkilöhahmoihinsa ja jättää turhan kohelluksen väliin.

 

Date Movie

TV5 klo 21.00–22.20

Romanttisten komedioiden parodia on mainio idea, mutta Date Movie (2006) on hauska kuin jäniksenraato moottoritiellä. Kuka keksi tehdä komedian huumorintajuttomille ihmisille?

 

Kourallinen

dollareita

TV2 klo 22.05–23.40

Sergio Leonen italowestern Kourallinen dollareita (Per un pugno di dollari, 1964) oli Clint Eastwoodin läpimurto. Clint on – tietenkin – vaitelias pyssysankari, joka saapuu riitaisaan pikkukaupunkiin. Juonesta viis mutta se tyyli!

 

Lotta

ystäväni

Nelonen klo 15.50–17.40

Koko perheen, eli lasten, elokuva Lotta ystäväni (Charlotte’s Web, 2006) puhuu suomea. Maatilalla asuva Veera (Dakota Fanning) tykkää kovasti possukaveristaan Vilpusta. Ladossa Vilppu tutustuu hämähäkki Lottaan.

Marko Ahonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

Metrilaku, bajamaja, muikut – katso tästä, kuinka hyvin pärjäät kesäbingossa

Melodista metallia soittava Arion aloitti John Smith Rock -festarin Laukaassa – katso kuvasarja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.