Lauantain 24.3. elokuvat

Sideways

MTV3 klo 22.35–01.05

Kaksi kovia kokenutta miestä (Paul Giamatti, Thomas Haden Church) lähtee kiertämään Kalifornian viinitiloja. Matkan aikana he löytävät elämän. Draamakomedia Sideways (2004) on täynnä tunneälyä.

Hyvät, pahat ja rumat

TV2 klo 22.05–00.05

Jos katsotte vain yhden italo-westernin elämänne aikana, suosittelen, että se on Hyvät, pahat ja rumat (Il buono, il brutto, il cattivo, 1966).

Ritarin tarina

Nelonen klo 21.00–23.40

Aseenkantaja (Heath Ledger) ryhtyy esittämään ritaria, mikä on erittäin kiellettyä. Ritarin tarina (A Knight’s Tale, 2001) on hyväntuulinen ja hauska seikkailuelokuva ilman taka-ajatuksia.

Lumottu

Nelonen klo 15.30–17.45

Satumaailman perinteinen naiivi Disney-prinsessa (Amy Adams) päätyy nykypäivän raadolliseen New Yorkiin ja tutustuu kyyniseen yksinhuoltajaisään (Patrick Dempsey). Anteeksi kömpelö sanaleikki, mutta romanttinen komedia Lumottu (Enchanted, 2007) on lumoava kokemus. Perusideakin on mainio.

Keksijäkylän Lotta

MTV3 klo 15.35–17.15

Virolaisessa lastenanimaatiossa Keksijäkylän Lotta (Leiutajateküla Lotte, 2006) puhutaan suomea. Lotta ja hänen paras ystävänsä Bruno-kissa löytävät rannalta japanilaisen susumu-mehiläisen.

The Ugly Truth

TV5 klo 21.00–23.00

Miksi nykyajan Hollywoodin romanttiset komediat onnistuvat niin harvoin? Äärimmäisen tavanomainen Ugly Truth (2009) on mainio, joskaan ei pahin esimerkki ongelmasta. Kun Abbyn (Katherine Heigl) tuottamaa aamuohjelmaa uhkaa lopettaminen, kanavajohtaja palkkaa sovinistisika Miken (Gerard Butler) uudeksi ruutukasvoksi.

Marko Ahonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Laukaassa järjestetään yhdistettynä talviuinnin SM- ja EM-kisat – Tämän vuoden arvokisa jäi pitämättä osanottajapulan vuoksi

Mihin olisikaan Perttu Korhonen urheilijana yltänyt, jos ei olisi pitänyt joogaa humpuukina

Majakkaseuran elokuvakiertue saapuu Jyväskylään: ilmaisleffa Haaksirikkojen Märket esitetään kirjastossa perjantaina

2010-luku oli listapopin, rapin, Spotifyn ja live-esiintymisten juhlaa. Näin musiikin kuuntelu muuttuu 2020-luvulla

Telia tarjoaa ilmaiseksi tv-urheilua, joka normaalisti maksaa: lauantaina muun muassa JYP–KalPa

Muistatko tätä Syksyn sävel -finalistia? Onnettomuuden vuoksi laulajan aivoista jouduttiin poistamaan kolmannes

Jyväskylästä lähdetään urheilun huippuvirkoihin – viimeksi JKU-urheilija, Semmarit-laulaja ja yliopiston viestintäjohtaja

Tommi Soidinmäen kruunaamisesta tangokuninkaaksi 15 vuotta – Onko sunnuntain juhlakonsertissa Saarijärvellä luvassa yllätysilmoitus?

Jyväskyläläismissi juontaa ruudussa uutta musiikkitietovisaa – Avausjaksossa myös jyväskyläläinen kilpailija

Äänekoskelainen naisten teatteriporukka teki alastonkalenterin, mutta joku voi joutua pettymään – "Taiteellinen ja hyvällä maulla toteutettu"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.