Lauantain 7.1. elokuvat

Superman Returns

Uuden teräsmies-elokuvien sarjan aloitus epäonnistui. Superman Returns (2006) on ulkoisesti näyttävä, mutta sisäisesti steriili kokemus. Supermania esittävä Brandon Routh on karismaton tyyppi.

MTV3 klo 22.35-01.00

Huippuope

Kouluaiheinen draamakomedia Huippuope (School of Life, 2005) sisältää tyylilajin pahimmat kliseet. Mikäli Ryan Reynoldsista ei olisi tullut tähti, Nelonen tuskin elokuvaa näyttäisi. Kaksi miestä (Reynolds, David Paymer) kilpailee siitä, kumpi valitaan Vuoden opettajaksi.

Nelonen klo 15.45-17.50

Sahara

Seikkailija (Matthew McConaughey) ja lääkäri (Penelope Cruz) etsivät Länsi-Afrikan autiomaahan kadonnutta sotalaivaa ja sen aarretta. Sahara (2005) on malliesimerkki siitä, mikä Hollywoodissa on pielessä. Pallo on hukassa alusta loppuun. Päähenkilökaksikko on ilo silmälle, siinä kaikki mainitsemisen arvoinen.

TV2 klo 22.05-00.05

Dead Fish - päivä palkkatappajana

Toimintakomedia Dead Fish (2005) on unohdettu varsin hyvistä syistä. Mitään muistamisen arvoista ei ole. Amerikkalaismiehen (Andrew Lee Potts) ja palkkamurhaajan (Gary Oldman) puhelimet vaihtuvat Lontoossa. Siitä ei hyvää seuraa.

Nelonen klo 21.00-22.55

Koiruuksia avaruudesta!

Lapsille suunnattu kiltti komedia Koiruuksia avaruudesta! (Good Boy!, ) ylittää odotukset kivalla huumorilla ja olemalla välillä jopa liikuttava. Pikkupoika Owen saa pitkän kinuamisen jälkeen lopultakin koiran. Owen saa pian selville, että hänen koiransa on kotoisin vieraalta planeetalta. Owen myös oppii ymmärtämään koirien puhetta.

MTV3 klo 15.20-17.05

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Bändi syntyi Jyväskylässä ja ukkosen isku vei sen maailmankartalle – Steve ’n’ Seagulls kiertää Pohjois-Amerikkaa jo seitsemättä kertaa

Excalionin palaset loksahtivat Laukaassa kohdilleen – Konneveden lahja metallimusiikille julkaisee uuden levyn syyskuussa

Lempi leiskui festareilla – mies kosi Tuomistonlammen laiturilla: "Ainakin vuoden verran olen miettinyt, että Naamoilla kosin"

Ukkometson tulipalo vuonna 1981 toi Jyväskylän keskustaan dramaattisen näyn – eliittiravintolan toiminta päättyi liekkeihin, mutta tarinat elävät

Päijännepurjehduksen tuuletukset nähdään tänä vuonna Säynätsalossa – venekunnat aloittavat 118 kilometrin urakkansa Padasjoelta

Katso kuvat: John Smith Rock Festivalin perjantai oli loppuunmyyty – "Tämä on vain kerta kaikkiaan aivan todella hyvin järjestetty festari"

"Pelkopalautetta on tullut monesta sarjasta" – Möröt ja nallet ovat aikansa kuvia

Palkittu uuraislainen hevoskuvaaja kokoaa näyttelyn lapsuusmaisemiinsa – katso täältä parhaita paloja

Metrilaku, bajamaja, muikut – katso tästä, kuinka hyvin pärjäät kesäbingossa

Melodista metallia soittava Arion aloitti John Smith Rock -festarin Laukaassa – katso kuvasarja

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.