Lauantain 7.7. elokuvat

Yllätysavioliitto

Lääkäri Jake (Adam Kaufman) saapuu New Yorkiin veljensä hautajaisiin ja joutuu menemään naimisiin lesken (Lauren Ambrose) kanssa. Romanttinen draama Yllätysavioliitto (Loving Leah, 2009) ei kulje aivan peruskaavan mukaan.

The Horde

Roistot ja poliisit joutuvat tekemään yhteistyötä taistellessaan zombeja vastaan. Synkästä ja rankasta toimintakauhuleffasta The Horde (2009) ei löydy mitään persoonallista.

Reign Over Me – ystävyyden voima

Charlie (Adam Sandler) kohtaa sattumalta vanhan kämppäkaverinsa (Don Cheadle), jonka elämä on täysin sekaisin. Charlie ryhtyy auttamaan kamuaan. Sandlerista huolimatta Reign Over Me (2007) on vakavamielinen draama, jopa koskettava sellainen.

Pimeä nousee

14-vuotias poika saa kuulla, että hänet on valittu pelastamaan maailma pimeyden voimilta. Apua antaa kuolemattomien armeija. Fantasiajännäriä Pimeä nousee (Seeker: The Dark Is Rising, 2007) voidaan syyttää monesta asiasta, vaan ei omaperäisyydestä.

Kissojen valtakunta

Koko perheen animessa Kissojen valtakunta (Neko no ongaeshi, 2002) koulutyttö Haru auttaa sattumalta kohtaamaansa kissaa. Kissojen valtakunnassa odottava palkkio ei kuitenkaan ole Harun mieleen.

Alamo – taistelu vapaudesta

Vuonna 1836 Alamon lähetysasemaa puolusti 200 isänmaallista teksasilaista meksikolaisia sotilaita vastaan. Ulkoisesti komea, sisällöltään yhdentekevä Alamo (2004) on yksi elokuvahistorian suurimmista flopeista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

Kolumni: Synnyttikö visailu presidentinkin? – Tuttu juttu Shown katsominen tuntuu aikasiirtymältä 90-luvulle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.