Laulaja kosi avopuolisoaan lentokentän valotaululla – Vastaus oli myönteinen

Pylkönmäen lahja Suomen iskelmämusiikille Mikael Konttinen, 31, yllätti vaimonsa maanantaina Helsinki-Vantaan lentokentällä kosimalla tätä julkisesti valotaulun kautta. Taulussa luki: "Päivi, rakastan sinua, tuletko kanssani naimisiin?" Ja vaimon vastaus oli myönteinen.

Keskisuomalainen tavoitti Konttisen tiistaina Euroopasta kihlajaismatkalta. Tämä myös "selittää" lentokenttäkosinnan.

– Joo, täällä ollaan parin päivän kihlajaismatkalla. Vaimo tosiaan suostui kosintaan, joten naimisiin mennään. Hääpäivää ei kuitenkaan ole lyöty lukkoon, Konttinen kertoi.

Loma on lyhyt sen vuoksi, että koti-Suomessa on pikkujoulusesonki alkamassa.

Konttinen on ollut avopuolisonsa Päivin kanssa jo pitkään yhdessä. Perheessä on kaksi poikaa, alle kouluikäiset Alvar ja Edvin.

– Olihan se jo aikakin tehdä miehen työ ja virallistaa suhde, Konttinen kertoi.

Mutta siinä eivät olleet kaikki Konttisen uutiset. Helsingissä nykyään asuva laulaja ja muusikko julkaisee kolmannen albuminsa ensi tammikuun 22. päivä.

Valmiina on myös joulusingle, jolla ei ole vielä nimeä.

Jotain voi tapahtua myös sillä toisella työrintamalla. Konttinen ei nimittäin ole pelkkä muusikko ja laulaja, sillä hän valmistui liikennelentäjäksi 2011. Toiveissa on, että työpaikka löytyisi nousukiitoon lähteneeltä Finnairilta. Jos näin käy, jääkö musiikki?

– Ei jää, sillä musiikki on minulle tullut verenperintö enkä pysty musiikista koskaan luopumaan.

Pylkönmäellä mies sanoo käyvänsä "aivan liian harvoin".

– Nyt jouluna kuitenkin tullaan, kun sattui sopivasti tapaninpäiväksi keikka Kartano Kievariin. Vietetään sellainen yhdistetty city/maaseutujoulu, Mikael Konttinen kertoi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .