Lauri Tähkä keikalle Helsingin areenaan toukokuussa

Toukokuun 20. päivänä järjestettävän konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona marraskuun 9. päivänä.

Muusikko Lauri Tähkä nähdään toukokuussa keikalla Helsingin areenassa. Tähkän mukaan päätös areenakeikasta syntyi, kun hiljattain alkaneen Vien sut täältä kotiin -konsertin liput myytiin nopeasti loppuun.

– Tuli siinä mietittyä hetken aikaa, mitä voisi tehdä, että saataisiin kaikki samalla kertaa paikalle. Ajattelin, että mitä jos Hartwalliin sitten täräyttäisi. Ja onhan tässä ollut aika huikea vuosi, jota voisi juhlistaa isolla areenakeikalla, Tähkä sanoo tiedotteessa.

Lauri Tähkä tuli aikanaan tunnetuksi Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen solistina. Hän on tehnyt soolouraa vuodesta 2011. Tähkä nähtiin tänä syksynä Vain elämää -ohjelmassa.

Toukokuun 20. päivänä järjestettävän konsertin liput tulevat myyntiin keskiviikkona marraskuun 9. päivänä.

Lue kaikki veroaiheiset jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Jyväskylässä treenaa yksi Suomen parhaista Counter-Strike-joukkueista – "Treenitila saatiin JAMKilta, eikä parempaa voisi toivoa"

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.