Lego Batman 2: DC Super Heroes

Legot ovat ikääntyneemmille pelaajille rakkaita lapsuuden leikkihuoneista. Tuoreempien vuosikertojen edustajille putkipäät ovat rakennusleikkien lisäksi tuttuja myös videopeleistä.

Lego-brändillä toteutetut videopelit ovat olleet keskimääräiseltä laadultaan keskinkertaisia, toteutustason vaihdellessa tuntuvasti pelisarjan osien välillä. Kantavana teemana sarjan peleissä on ollut legomaisesti uudelleentoteutettujen tarinoiden tarjoilu pelikansalle.

Lego Batman 2: DC Super Heroes jatkaa tuttua sarjaa. Pelaaja heitetään legouniversumiin taistelemaan oikeuden puolesta tuttujen DC-supersankarien asuissa. Nimikkeen mukaisesti pelihahmoista tutuimmaksi tulevat Batman ja Robin, mutta tarinan edetessä käyttöön pääsevät myös muiden supersankarien trikoot.

Graafisesti peli on näyttävä. Ulkoasultaan Lego Batman 2 ei haasta konsolipelien kärkikastia, mutta sarjakuvamaisen pirteä ulkoasu sopii pelin tunnelmaan hyvin.

Ontoksi jäävä tarina ei sieppaa mukaansa toivotulla tavalla. Siitä huolimatta sujuva pelikokemus ja kiehtova kenttäsuunnittelu pitävät otteessaan: pelaaminen on aidosti hauskaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

Tämä oli se kerta, kun lintubongarit käyvät luontokuvaajan luonnon päälle – mutta lopulta sinnikkyys palkittiin: "Tunnin, puolentoista välein se kuitenkin aina piristyi"

Kolumni: Synnyttikö visailu presidentinkin? – Tuttu juttu Shown katsominen tuntuu aikasiirtymältä 90-luvulle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.