Leif Lindeman mukana tanssilavabisneksessä

Äänekoskelainen tangoprinssi, laulaja Leif Lindeman sekä laulaja, lavamoguli Arto Nuotio ovat kaikessa hiljaisuudessa vuokranneet Keuruun Haapamäen Höyrypaviljongin tanssitoimintaa viime kesästä. Nyt on siis menossa jo toinen kesä ja Lindeman on kokemaansa tyytyväinen.

– Viime kesä oli hyvä ja tämä kesä vielä parempi, Lindeman sanoo.

Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja sitä tarkastellaan vuosi kerrallaan. Toistaiseksi näyttää hyvältä.

– Oltiin joskus Arton kanssa esiintymässä Haapamäellä, kun Vainio otti asian puheeksi. Hänellä oli ollut joku kokeilu kaverin kanssa, mutta se ei toiminut. Niinpä me päätettiin sitten yrittää, Lindeman sanoo.

Lindeman ja Nuotio hoitavat vain tanssilavan artisteineen, Martti Vainio vastaa edelleen muusta. Käytännössä miehet pyörittävät paikkaa lipputuloilla.

Höyryveturipuiston Höyrypaviljongin viihdekausi käynnistyi tänä vuonna lauantaina 14.5. Avauksessa esiintyi juuri Lindeman Avec-yhtyeen kanssa. Keuruulla tanssitaan pääsääntöisesti lauantaisin.

Leikillisesti Lindeman voi sanoa, että nyt hänellä on ainakin yksi paikka, jossa pääsee kesällä esiintymään, jos miehen muutoin tiivis keikkatahti hiipuu. Torstainakin 28.7. hänellä oli päivän aikana kaksi keikkaa...

Haapamäen kausi on toukokuun puolivälistä syyskuun loppuun.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .