Liikunnan Poikakalenterissa on varmuudella kukkia, ehkä myös mehiläisiä – hyväntekeväisyystempaus kannustaa hyväksymään erilaisuuden ja arvostamaan sitä

Se on täällä taas! Naisten iloksi ja kateellisten miesten riesaksi. Jyväskylän yliopiston Liikunnalla opiskelevien nuorten miesten Poikakalenteri.

– Perinteen mukaisesti kesällä valittiin futsal- ja jalkapallojaostomme sisältä kalenterivastaavat, ja lähdimme työstämään uutta Poikakalenteria. Vuoden 2019 Liikunnan Poikakalenteriin on haettu innostusta muotikuvista, ja kuvausympäristöön eloa kukista ja kasveista, Liikunnan Riemun Olli Annala kertoo.

Kalenterissa on kukkia, ja ilmeisesti myös mehiläisiä.

– Hieman aiemmista kalentereista poikkeavilla kuvilla haluamme näyttää, että vaikka Liikunnan opiskelijoita olemmekin, emme ole yhdestä muotista valettuja. Kalenterin nimellä Antaa kaikkien kukkien kukkia kannustamme ihmisiä hyväksymään erilaisuuden ja arvostamaan sitä. Tärkeän sanoman lisäksi toivomme kuvien tuovan ennen kaikkea paljon iloa ihmisten arkeen, Annala kertoo.

Kalenterin kuvat on otettu Jyväskylän Plantagenin ja Pitkäkadun kukkatalon tiloissa ja lähiympäristöissä.

Kalenterituotot ohjataan ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tekevän Iceheartsin toimintaan sekä Liikunnan Riemun futsal- ja jalkapallojaostolle.

Kalenteria myydään seuraavat viikot Jyväskylän yliopiston kampuksilla ja osoitteessa www.liikunnanriemu.com/kalenteri.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .