Logitech G303 Daedalus Apex

Sveitsiläinen oheislaitevalmistaja Logitech on tunnettu erityisesti hiiristään. Yhtiö on laajentanut toimintaansa massatuotteista kohti pelaajille suunniteltuja eliittimalleja. Logitech G303 Daedalus Apex -pelihiiri on yhtiön uutuusmalli, joka on kehitetty yhteistyössä ammattipelaajien kanssa.

Keskimääräistä tavoitteellisempaan käyttöön suunniteltu pelihiiri antaa alusta alkaen laadukkaan tunnelman: kohtuullisen pienestä koostaan huolimatta se istuu suurempaankin käteen ongelmitta. Kumipinnasta saa hyvän otteen ja viimeistely luo tunteen laadukkaasti tuotteesta. Vaikuttava rakenne jatkuu vakuuttavasti suojatussa kaapelissa.

Teknisesti G303 loistaa Logitechin malliston tarkimmalla sensoritekniikalla, jonka luvataan välittävän pelaajan liikkeet optimaalisesti. Sensorin säädettävän tarkkuuden vuoksi osaava pelaaja voi valita kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivan tarkkuuden.

Käytännön testeissä hiiri toimi ongelmitta ja ohjaustuntuma oli erittäin tarkka. Laadukas toteutus ja noin 70 euron hintalappu tarjoavat tavoitteelliselle pelaajalle hyvän hinta-laatu-suhteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Marko Ahosen tärpit: Menu Finnjävel vie katsojat suomalaisen perinneruuan ytimeen

Vanhat kuvat: Nelostietä mentiin venekyydillä, kun vedet nousivat tulvakorkeuteen 1955 – katso kuvat Pihtiputaalta ja Koskenpäältä

Tiedätkö, arvaatko, muistatko? Tällä kertaa tietovisassa sukelletaan historiaan: Tiedätkö Suomen kuninkaan oikean nimen?

Somen supertähti Keuruulta on nyt kirjailija ja filosofian maisteri – "Nyt voin ryhtyä täysillä kehittämään uraa"

Marko Ahosen tärpit: Inside Out – mielen sopukoissa on yksi Pixarin lukuisista merkkiteoksista

Jyväskyläläinen, sinut on tanssihaastettu! Opettele yksinkertainen tanssisarja, kuvaa se ja lähetä eteenpäin

Marko Ahosen tärpit: Renny Harlin muutti elokuviensa kielen hollywoodista kiinaksi – New Year’s Even käsikirjoitusta ei herättäisi eloon Jeesuskaan

Umpikaupunkilainen emäntä alkoi kuvata maatilan eläimiä – nyt possu, aasi ja poni ovat some-tähtiä

Marko Ahosen tärpit: Mad Max – Fury Road on viiden tähden toimintaelokuva ja tyylilajinsa suuri merkkiteos

Nämä tarinat kuulostavat saduilta, mutta ovat täyttä totta! Kuningas söi itsensä hengiltä, toinen ei peseytynyt koskaan, kolmas juoksi alasti pitkin katuja...

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.