Logitech G303 Daedalus Apex

Sveitsiläinen oheislaitevalmistaja Logitech on tunnettu erityisesti hiiristään. Yhtiö on laajentanut toimintaansa massatuotteista kohti pelaajille suunniteltuja eliittimalleja. Logitech G303 Daedalus Apex -pelihiiri on yhtiön uutuusmalli, joka on kehitetty yhteistyössä ammattipelaajien kanssa.

Keskimääräistä tavoitteellisempaan käyttöön suunniteltu pelihiiri antaa alusta alkaen laadukkaan tunnelman: kohtuullisen pienestä koostaan huolimatta se istuu suurempaankin käteen ongelmitta. Kumipinnasta saa hyvän otteen ja viimeistely luo tunteen laadukkaasti tuotteesta. Vaikuttava rakenne jatkuu vakuuttavasti suojatussa kaapelissa.

Teknisesti G303 loistaa Logitechin malliston tarkimmalla sensoritekniikalla, jonka luvataan välittävän pelaajan liikkeet optimaalisesti. Sensorin säädettävän tarkkuuden vuoksi osaava pelaaja voi valita kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivan tarkkuuden.

Käytännön testeissä hiiri toimi ongelmitta ja ohjaustuntuma oli erittäin tarkka. Laadukas toteutus ja noin 70 euron hintalappu tarjoavat tavoitteelliselle pelaajalle hyvän hinta-laatu-suhteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.