Logitech G710+ -pelinäppäimistö PC

Tietokonepelaaminen on välineurheilua: nopeasti kehittyvät pelit ovat aina osanneet puristaa viimeisetkin mehut nopeutuneista suorittimista ja näytönohjaimista. Pelkän laskentatehon lisäksi valmistajat ovat jo vuosia huomioineet pelaajat myös lisälaitetarjonnassa.

Pelinäppäimistöt ja -hiiret ovat pelaajalle tärkeitä, sillä nopeatempoisissa strategia- ja räiskintäpeleissä menossa mukana pysyvä ohjauslaite on keskeinen varuste. Pelikäyttöön suunnattuja erikoisnäppäimistöjä ovat perinteisesti tarjonneet erikoistuneet pienvalmistajat, mutta pelimalleja löytyy myös suuremmilta tuottajilta.

Logitech G710+ on tunnetun näppäimistövalmistajan ensiaskel ylemmän hintaluokan pelinäppäimistöissä. Sen erikoisuutena ovat mekaaniset kytkimet, joiden ansiosta tuntuma ja tarkkuus on saatu hiottua tuntuvasti normaalia paremmaksi.

Testikäytössä mekaaniset kytkimet osoittivat erinomaisuutensa: näppäintuntuma on äärimmäisen tarkka ja komennot välittyvät perille luotettavasti.

Kokonaisuus on kauttaaltaan laadukas. Suurin este hankinnalle saattaa olla rujo ulkoasu: askeettisen työkalumainen design ei ole kaikkien mieleen.