Lotta Hintsa Lewis Hamiltonin luona yöllä

Lotta Hintsa, 26, jyväskyläläinen vuoden 2013 Miss Suomi, yhdistetään edelleen tuoreeseen F1-maailmanmestariin, englantilaiseen Lewis Hamiltoniin, 29.

Vuosien takainen huhu suhteesta elää sitkeästi netissä. Lotta ei ole lausunut todeksi arvailuja teinivuosien suhteesta eikä tee sitä tälläkään kertaa. Yhteyttä he kuitenkin pitävät.

Hamilton tuli tutuksi Lotalle tämän isän, McLaren-lääkäri Aki Hintsan kautta, myös Jyväskylässä, jossa Hamiltonin tiedetään vierailleen. Hamilton ajoi McLarenilla 2007–12 voittaen sen ensimmäisen maailmanmestaruuden 2008.

Lotta, oletko soittanut tuoreelle F1-mestarille?

– Oli tarkoitus onnitella, mutta akku loppui toisesta puhelimesta ja numero oli siellä. Se taisi sitten unohtua.

Minkälainen on suhteenne?

– Ei sen kummempaa, ollaan hyviä kavereita. Twitterissä seuraamme toisiamme.

Milloin viimeksi tapasitte?

– Itse asiassa tavattiin Los Angelesissa syyskuun lopulla. Lewis soitti ja kutsui hengaamaan luokseen. Menin sinne yöllä, koska hänen piti valmentajan käskystä olla hereillä Aasian ajan mukaan.

Etäsuhde jääkiekkoilijaan kunnossa

Hamilton seurusteli keväästä 2008 popyhtye Pussycat Dollsin keulahahmon Nicole Scherzingerin kanssa. Syksyllä 2011 pari kuitenkin erosi.

Lotalla on nykyisin poikaystävä, Luulajassa Ruotsissa pelaava ex-jypiläinen Kristian Näkyvä. Kolme vuotta yhtä pitänyt pariskunta on elänyt kesästä lähtien kahden kodin arkea.

– Etäsuhde sopii meille tosi hyvin. Kun tapaamme, olemme tiiviisti yhdessä ja keskitymme toisiimme. Yritämme suurin piirtein katsoa kalenterista, milloin taas nähdään, ettei ero veny liian pitkäksi.

Lotta on lähdössä Yhdysvaltoihin. Jos Amerikassa tärppää, hän on valmis muuttamaan sinne.

– Maksimissaan kolme vuotta aion katsoa niitä kuvioita. Jos se ei toimi, en lyö päätäni seinään pidempään.

Lottaa ärsyttää, että Hollywood leimataan unelmatehtaaksi, josta joku onnekas voi tahkota mainetta ja mammonaa.

– Hollywoodista ajatellaan kuin formuloista, että se on vain rahaa ja glamouria. Minua raha ja maine eivät motivoi. Ainoa mitä haluan on, että löydän työn, joka motivoi minua. Haluaisin tehdä hienoja elokuvia.

Uusimmat

Tänään

Jyväskyläläiskaunotar Lotta Näkyvä putosi Selviytyjistä – "Omat liittolaiset pettivät"

Pitkittynyttä vaivaa varten määrätty antibioottikuuri toi Merja Kohvakalle yöunet vievän allergian, ja se saattoi pelastaa hänen henkensä: "Se oli onnekas yskä"

Pentti Särkiojan, 80, olympialaiset lähestyvät puolen vuosisadan ikää, eikä Pylkönmäen Yrittävän puheenjohtajan pesti ole loppumassa – "Joskus talkootunteja kertyi liikaakin, mutta olen tykännyt tästä touhusta"

Arman Alizadille talousohjelma Youtubeen

Jyväskylään jo kolmas Aito Döner -ravintola

Miksi vain luonnollinen kauneus on hyväksyttyä, kauneusyrittäjä Tiina Jylhä kysyy – Jyväskylässäkin kohotetaan rintoja ja muotoillaan häpyhuulia

Kun vaimo alkoi odottaa lasta, Joonas Tolvanen kirjoitti tulevalle lapselle kirjan

Mikä urheiluseura täytti 100 vuotta? Tunnetko keskisuomalaiset kansanedustajat? Mikä marja mainitaan maakuntalaulussa? – Testaa, kenellä on kaveriporukassasi paras Keski-Suomi-tietämys

Vanhanajan huonekasvit loppuvat kukkakaupoista – Löytyykö sinun kotoasi näitä klassikkokasveja?

Viitasaarelaiset naiset innostuivat neulomaan 350 paria villasukkia veteraaneille – Neuloosi jäi päälle ja nyt he kokoontuvat kerran viikossa neulomaan ja juttelemaan

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.