Lotta Näkyvä nähdään keväällä kahdessa televisio-ohjelmassa

Jos sinusta tuntuu siltä, että olet nähnyt vuoden 2013 Miss Suomea Lotta Näkyvää (o.s. Hintsa) paljon televisiossa, et välttämättä ole väärässä.

Vuoden 2017 puolella Näkyvä oli mukana muun muassa ohjelmissa Tehtävä Lapissa ja Meidän tarina. Jälkimmäisessä hän oli yhdessä puolisonsa Kristian Näkyvä kanssa.

Viime vuonna Näkyvä oli mukana entisten missien muisteluohjelmassa Kaunis elämä. Tuota kevätkauden ohjelmaa seurasi syksyllä Tanssii tähtien kanssa -ohjelma.

Tämän vuoden puolella alkamassa on Selviytyjät Suomi -tv-ohjelma, jossa Näkyvä yrittää selviytyä viidakko-olosuhteissa 30 000 euron voittajaksi.

Hauskan herkullinen Neljän tähden illallinen tarjoillaan Subilla neljänä iltana viikossa 11.2. alkaen

Nyt Sub-kanava kertoo, että Lotta Näkyvä on mukana Neljän tähden illallinen -ohjelmassa, joka tuo kotikatsomoihin peräti 40 julkisuudesta tutun henkilön kokkaus- ja vieraanvaraisuustaidot. Huumorilla höystetty Neljän tähden illallinen nähdään Subilla maanantaista 11.2. alkaen (maanantaista torstaihin kello 20). Ohjelmassa julkkiksista kukin on omalla vuorollaan keittiön keskipisteenä ja tarjoaa illallisen viikon seurueelle. Illallisvieraat antavat kokille pisteet ruoasta, tunnelmasta ja esillepanosta. Voittaja selviää viikon viimeisenä iltana, eli aina torstaisin.

Neljän tähden illalliselle kutsun saa myös toinen jyväskyläläinen Miss Suomi Shirly Karvinen (2016), nykyinen radiotoimittaja, joka hänkin on viimeisen kahden vuoden aikana ollut joko vieraana tai juontajana lukuisissa tv-ohjelmissa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .