Lotta Näkyvällä ja Marja Hintikalla hikinen urakka edessä

Keskisuomalaisjulkkikset kisaavat Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa sunnuntaista alkaen.

Niillä, jotka tykkäävät seurata keskisuomalaisten menestystä erilaisissa tv-kilpailuissa, alkaa sunnuntaina uusi jännityksen aika, kun Tanssii tähtien kanssa pyörähtää ruutuihin sunnuntaina 16.9. kello 19.30. Maikkarin ohjelmassa Lotta Näkyvä ja Marja Hintikka haluavat pareineen mennä niin sanotusti päätyyn asti

Tanssin taikaa on luvassa jo yhdennentoista kerran, kun nämä kymmenen uutta tähtiparia vuorostaan paljastavat persoonansa ja kykynsä heittäytyä tanssinumeroihin koko Suomen kansalle.

Jyväskylässä syntynyt ja täällä pitkään toimittajana vaikuttanut juontaja Marja Hintikka, 39, kertoo odottaneensa 10 vuotta tilaisuutta valloittaa Tanssii tähtien kanssa -parketti. Tuolloin naista nimittäin pyydettiin ohjelmaan ensimmäistä kertaa, mutta aikataulut eivät tuolloin antaneet periksi. Menetetty tilaisuus on kuulemma harmittanut häntä siitä lähtien.

– Putosin penkiltä, kun soitto nyt tuli. Se oli paras tarjous, mikä voi olla. Olen aivan järjettömän innoissani, Marja Hintikka hehkuttaa ennen ohjelman käynnistymistä.

Monessa tv-ohjelmassa mukana ollut ja oleva Miss Suomi 2013 ja malli Lotta Näkyvä on hänkin asunut pitkään Jyväskylässä. Vaikka uusimman ohjelman kuvaukset, näytökset ja edustustehtävät pitävätkin kaunottaren liikkeessä 24/7, oli hänelle itsestään selvää raivata kalenterista tilaa, kun kutsu ohjelmaan tulee.

– Kun soitto tuli, vastasin heti joo ja perään miljoona huutomerkkiä. Rakastan kisatilannetta. Silloin päässä syttyy joku lamppu, joka ei normaalisti pala, ja silloin annan vaan mennä, Lotta Näkyvä kertoo.

Naisilla on tv-kisassa maakunnallisesti puolustettavaa, sillä 2014 kisan voitti Pihtiputaan Suuri Mies Pete Parkkonen parinsa Katri Mäkisen kanssa, vieläpä ylivoimaisesti.

Ohjelman tuomariston muodostavat tutut hahmot Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma "Ei huono" Uotinen.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. kello 19.30 alkaen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .