MM-turnaus alkaa jättikonsertilla

Jalkapallon MM-kisat alkavat huomenna. Ennen sitä Teema näyttää suorana lähetyksenä tilaisuuden avajaiskonsertin. Soweton Orlando-stadionilta lähetettävässä kolmetuntisessa FIFA:n huippukonsertissa lavalle astuvat ainakin Black Eyed Peas, Shakira, Juanes, Alicia Keys ja John Legend. Myös Afrikan omat artistit ovat hyvin edustettuina. Lavalla käy lisäksi eri alojen julkimoita, joilla joistakin on jotain tekemistä jalkapallon kanssa ja joillakin ei. Virallinen kisabiisi on Shakiran tekemä ja yhdessä Freshlyground-yhtyeen kanssa esittämä Waka Waka.

MM-kisakonsertti Etelä-Afrikasta
Yle Teema klo 21.00

Keltaisen perheen kulta-aika on ohi

Nyt kun Simpsoneiden 20. esityskauden jaksoja on nähty useita, on välitodistuksen aika. Pari ensimmäistä jaksoa meni täysin metsään. Simpsoneita haluttiin tuoda lähemmäksi nykyaikaa ja todellisuutta, mistä ei seurannut mitään hyvää. Tänään Homer ja Marge saavat kuulla, että he eivät olekaan naimisissa keskenään.

Simpsonit
Sub klo 20.30

Suomessa renttu on arjen sankari

Keskusteluohjelmassa Kuningas alkoholi pohditaan sitä, miksi suomalaiset rakastavat renttujaan. Mainio esimerkki on eräs entinen mäkihyppääjä. Ihmiset ostavat jopa pääsylippuja päästäkseen todistamaan miehen hidasta itsemurhaa.

Väestöliiton perhetoimintojen johtaja Heli Vaaranen väitteli aikoinaan tohtoriksi otsikolla Kaaharipoikia ja rappioromantiikkaa. Sanoittaja Vexi Salmi on tehnyt valtavasti laulunsanoja renttumaisesta elämäntavasta. Jukka Järvinen on entinen nyrkkeilijä ja portsari, nykyinen päihdetyöntekijä Helsingin Vieraskodissa.

Kuningas alkoholi
TV1 klo 21.05

Lostin salaisuudet selviävät vihdoin


Tätä päivää monet ovat odottaneet ja pelänneet pitkään. Lostin kuudes ja samalla viimeinen esityskausi päättyy elokuvan mittaiseen erikoisjaksoon. Viimeinkin saamme vastaukset kysymyksiin, joita sarja on vuosien mittaan nostattanut. Yksinkertaista pikaselitystä on turha odottaa. Kaikki ei huhuista huolimatta ollutkaan Hurleyn unta.

Lost
Nelonen klo 21.00

Samantha etsii itseään

Liv-kanava uusii aiemmin Nelosella nähdyn kelvollisen komediasarjan Samantha (Samantha Who?). Samantha ( Christina Applegate) joutuu onnettomuuteen, joka on ehkä murhayritys. Samalla Samantha menettää muistinsa. Sarjan tapahtumat pyörivät sen ympärillä, miten Samantha opettelee tuntemaan itsensä uudelleen. Entinen Samantha oli itsekäs ja narttumainen hyväksikäyttäjä ja kaikin puolin huono ihminen. Uusi Samantha aikoo parantaa tapansa ja rakentaa katkenneet sillat uudelleen.

Samantha
Liv klo 22.00

Nicole Kidman käy muotikylässä

Kuudes matka Muodin huipulle (Project Runway) alkaa tänään. Erikoispitkä aloitusjakso sijoittuu New Yorkiin, minkä jälkeen siirrytään Los Angelesiin. All-Star Challenge -kilpailussa kahdeksan edellisten kausien osanottajaa saa tehtäväkseen luoda kolmen asun kokoelman. Voittaja saa 100 000 dollaria. Heidi Klum jatkaa kisan emännöimistä. Isäntä-mentorina toimii yhä Tim Gunn. Jaksossa vierailee näyttelijä ja muoti-ikoni Nicole Kidman.

Muodin huipulle
Sub klo 21.00

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Vuoden Stand Up Tulokas 2019 -kilpailun voittaja selätti ikärasismin

Legendaarisen Tanssisali Lutakon "diktaattori" paljastaa, kuinka bändivalinnat tehdään – "Viime vuotta on haastavaa pistää paremmaksi"

Äiti ei tiennyt, mitä tarkoittaa ID, ja päätti tehdä vauva-arjesta sanakirjan – Tiedätkö sinä, mitä ovat PY ja MPR?

Video: Anssi Kelan kunnianosoitus Matti Nykäselle herkisti gaalayleisön – Hall of Fame -pysti ojennettiin äiti Vieno Nykäselle

Jalat tiukasti Ilmolahden pelloilla ja metsissä – 80-vuotias Heikki Leivonen asuu sielunmaisemassaan

Jyväskyläläisyhtye Miljoonasade yllättää jälleen tempauksellaan: hiilijalanjälkeä paikataan puita istuttamalla

Suomipopin Hovimuusikko on ylpeä saadessaan jatkaa suomalaista rillumareiperinnettä – Ilkka Ihamäki päätyi naurattamaan radiokuuntelijoita sattumalta

Imitaattori, joka sai kuulla olevansa puujalkavitsien Leonardo da Vinci, herkistyy, kun puhutaan hänen kotiseudustaan – "Mänttä, tuo Pohjolan Louvre"

Jyväskylästä ryntäys The Voice of Finland -tv-laulukisaan – keskussairaalan lääkäri avauslähetyksessä

Kaipaatko katsottavaa? Kriitikko Marko Ahonen listasi 2010-luvun parhaat tv-sarjat

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.