Maajussit: Tea yllätti ja valitsi Arton sijasta Jukan

Maajussille morsian -ohjelma sai perjantai-iltana yllättävän käänteen, kun saarijärveläinen Tea teki viime hetken poikkeuksellisen päätöksen.

Pienen lapsen äitin Tean sydämen valloitti lopulta Jukka, eikä Arto, johon maajussitar oli alussa silmiinpistävästi ihastunut.

Maajussitar-Tea pettyi pitkän riidan päätteeksi mustasukkaisen Arton käyttäytymiseen. Tea vakuutti päätöksen olleen vankka ja tarkoin harkittu.

– Arto on ollut mustasukkainen ja mököttänyt lopun farmiviikosta. Se on ollut todella raskasta, harmistunut Tea kertoo MTV3:n verkkosivuilla.

Tean itselleen napannut Jukka oli voitostaan niin iloinen, ettei saanut nukuttua viimeisenä yönä ollenkaan.

– Viimeisenä iltana tuli selväksi, että Tea valitsee minut ja sillon riemu repesi, Jukka sanoi peittelemättä tunteitaan.

Mikkeliläinen Emmi pisti puolestaan pakan sekaisin antamalla molemmille ehdokkailleen, torniolaiselle Tatulle ja kuopiolaiselle Jannelle, rukkaset. Kalvitsan kylän emännän farmariviikko on ollut yhtä vuoristorataa.

- Minulla on pää täysin sekaisin. Nyt on jäätävä selvittämään yksin ajatuksia. Aluksi synkkasi hyvin Tatun kanssa, mutta nyt... En tiedä mitä nyt, Emmi puuskahti.

- Kaikista oudointa on, että Jannen kanssa meillä on mennyt nyt todella hyvin.

Jannea tilanne tuskin harmittaa, sillä hän on Emmistä kiinnostunut lähinnä kaveripohjalta.

- En olisi pystynyt kyllä rukkasiakaan antamaan. Emmi on kyllä aivan loistava tyyppi. Sitä saa mitä tilaa, Janne tokaisi päätöksestä.

Tatu myönsi että jo varmalta näyttäneen morsianehdokkaan menettäminen harmittaa.

- Olen hieman pettynyt ja hieman yllättynytkin, Tatu myönsi.

Vieremäläinen Jouni valitteli sitä tosiasiaa, että kahta naista ei voi saada. Niinpä hän valitsi Annen, jonka kanssa mietiskeli jatkoa ilmeisesti yläsavolaiseen tyyliin.

- Mikäpä tässä on nätin tytön kanssa istuskella. Asiat voisivat olla paljon huonomminkin, Jouni totesi kohteliaasti kahteen kertaan ja myös Anne näytti tilanteeseen erittäin tyytyväiseltä.

Mäntyharjulainen Juha jatkaa ohjelmassa Pian kanssa. Pariskunnalle voi helposti povata romanttista jatkoa, sillä molemmat melkeinpä kehräsivät Juhan päätöksen jälkeen.

Viides maajussi Mikko jatkaa odotusten mukaisesti Hennan kanssa. Parivaljakon tunteet ovat hyvää vauhtia muuttumassa rakkaudeksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Heikki Tervanen tietää, miksi ABC valloitti Suomen – "Muutimme ajattelua kääntämällä päähuomion autoista ihmiseen"

Vuoden Stand Up Tulokas 2019 -kilpailun voittaja selätti ikärasismin

Legendaarisen Tanssisali Lutakon "diktaattori" paljastaa, kuinka bändivalinnat tehdään – "Viime vuotta on haastavaa pistää paremmaksi"

Äiti ei tiennyt, mitä tarkoittaa ID, ja päätti tehdä vauva-arjesta sanakirjan – Tiedätkö sinä, mitä ovat PY ja MPR?

Video: Anssi Kelan kunnianosoitus Matti Nykäselle herkisti gaalayleisön – Hall of Fame -pysti ojennettiin äiti Vieno Nykäselle

Jalat tiukasti Ilmolahden pelloilla ja metsissä – 80-vuotias Heikki Leivonen asuu sielunmaisemassaan

Jyväskyläläisyhtye Miljoonasade yllättää jälleen tempauksellaan: hiilijalanjälkeä paikataan puita istuttamalla

Suomipopin Hovimuusikko on ylpeä saadessaan jatkaa suomalaista rillumareiperinnettä – Ilkka Ihamäki päätyi naurattamaan radiokuuntelijoita sattumalta

Imitaattori, joka sai kuulla olevansa puujalkavitsien Leonardo da Vinci, herkistyy, kun puhutaan hänen kotiseudustaan – "Mänttä, tuo Pohjolan Louvre"

Jyväskylästä ryntäys The Voice of Finland -tv-laulukisaan – keskussairaalan lääkäri avauslähetyksessä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.