Maanantain 12.3. elokuvat

Hurjapäät 2

Sub klo 21.00–23.05

Yllätyshitin jatko-osa luottaa yhä komeisiin autoihin, kaahaamiseen ja seksikkäisiin naisiin. Ongelma ei ole se, vaan se, että Hurjapäät 2 (2 Fast 2 Furious, 2003) on toimintaleffana aika aneeminen. Draamaan on turha edes puuttua, koska se ei ole tällaisissa elokuvissa oleellinen juttu. Vin Diesel jätti uppoavan laivan, joten tällä kertaa Paul Walker on vetää yksin pääroolin. Hän on entinen poliisi, joka ansaitsee elantonsa laittomista katukisoista. Mies ystävystyy ex-rikollisen (Tyrese) kanssa, mistä seuraa tietenkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kuriton sukupolvi

TV1 klo 13.00–14.55

Mika Waltarin menestysnäytelmä Kuriton sukupolvi on filmattu kahdesti. Tänään nähdään Wilho Ilmarin ohjaama versio vuodelta 1937. Professori Reinhold Varavaaraa (Uuno Laakso) pidetään outona lintuna jopa omassa perhepiirissään. Kaunis Marja (Ansa Ikonen) saa professorin ryhdistäytymään. Lopputulos on ylipitkä ja äänielokuvan harjoitustyö.

Vähät rakkaudesta

TV5 klo 21.00–23.10

Tyylikäs romanttinen komedia Vähät rakkaudesta (Down with Love, 2003) käyttää ikivanhaa ideaa, sukupuolten välistä sotaa, mutta tekee sen oikein viihdyttävästi. Tapahtumat sijoittuvat 1960-luvulle, mikä onkin hyvin oleellista. Kirjailija Barbara Novak (Renee Zellweger) on feministi ja itsenäinen nainen, jonka mielestä naiset eivät tarvitse miehiä välttämättä mihinkään. Cathcer Block (Ewan McGregor) on toimittaja, naistenmies ja sovinisti, jonka mielestä jokainen nainen tavoittelee pohjimmiltaan perhettä ja avioliittoa. Loput juonikuvioista voitte päätellä itse.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Paula Vesala tv-ohjelmassa: “Lapsuuden jouluni olivat vaikeita”

Jyväskylässä treenaa yksi Suomen parhaista Counter-Strike-joukkueista – "Treenitila saatiin JAMKilta, eikä parempaa voisi toivoa"

Nämä biisit Tuure Kilpeläinen tekisi kollegoilleen JouluCircukseen – "miehekäs, herkkä vyörytys" ja maalauksellinen murhaballadi

Seurahuoneen disko taisteli Raatikellarin kanssa asiakkaista aikana, jolloin keskiolut oli vielä kortilla

Viitasaaren joulunavaus ja kääntösillan siunaus samalla kertaa – soppatykistä lämmintä keittoa ja päälle glögiä

50 vuotta täyttävä arkkitehti Leena Rossi kertoo Alvar Aallon vaikuttaneen häneen lapsesta lähtien – nämä kohteet Jyväskylästä sopisivat maailmanperintökohteiksi

Näyttelijä-laulaja Jussi Lampi matkustaa Keski-Suomeen "yhden miehen ylivoiman" takia: "Näin hyvän ystävän löytäminen aikuisena on harvinaista"

Lähipiiri patisti Oku Luukkaisen, 34, lääkärin pakeille, ja diagnoosiksi tuli uniapnea – “Pahimmillaan olin hengittämättä yli minuutin”

Kolumni: Big Brother lopettaisi suhteen heti

Pauno Paajala on maanantaina alkavan Rattikärpänen-tv-ohjelman sankari – ajoi elämänsä raskaimman matkan viime elokuussa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.