Maanantain 9.1. elokuvat

Tappava ase 2

Suhteellisen vakavamielisen ensimmäisen elokuvan jälkeen poliisit Riggs (Mel Gibson) ja Murtaugh (Danny Glover) heittävät leikiksi. Tappava ase 2 (Lethal Weapon 2, 1989) on mukaansatempaava toimintakomedia, ja Gibson ja Glover selvästi viihtyvät toistensa seurassa. Tarinan roisto on rikollispomo, joka piilottelee diplomaattisen koskemattomuuden suojissa. En yhdentekevää juonta enää muistanut, se piti luntata netistä. Roistojen jahtaamaa vasikkaa esittävä Joe Pesci sen sijaan jää mieleen.

Sub klo 21.00-23.15

Syntipukki

Hyvässä mielessä lapsellinen komedia Syntipukki (1957) ei ole ohjaaja Matti Kassilan uran huippuhetkeä. Tavaratalo tarvitsee työntekijän, jonka tehtävä on ottaa syyt niskaansa firman tekemistä virheistä. Epäkiitollisen työpaikan saa nuori mies nimeltään Frans Koikkalainen (Lasse Pöysti). Elokuva perustuu Agapetuksen hupinäytelmään.

TV1 klo 13.00-14.30

Private Valentine Blonde & Dangerous

Mikähän siinä oikein on, että laulajien pitää niin usein yrittää myös näyttelemistä? Lähinnä ulkoisista muotoseikoista tunnettu pop-tähti Jessica Simpson halusi jostakin syystä näyttää, että ei hänestä ainakaan komedienneksi ole. Tosin Private Valentine (Marjo Movie Star, 2008) on muutenkin roskaa. Simpson esittää filmitähteä, jonka elämässä mikään ei ole viime aikoina mennyt putkeen. Joten nainen värväytyy armeijaan aloittaakseen uuden elämän. Private Valentine yrittää olla uuden sukupolven Tyttö joka kävi intin, mutta on oikeasti. . . No, ei yhtään mitään, jos suoraan sanotaan. Aika noloa, Jessica.

TV5 klo 21.00-22.55

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Tänään

Marko Ahosen tärpit: Bar Bahan – tanssin jos huvittaa on kuin Tel Avivin Sinkkuelämää

Mökki Jyväskylän keskustan kupeessa sijaitsevassa siirtolapuutarhassa on oma pieni piilopaikka, jonne vieraatkin ovat tervetulleita – tästä tiedät, voitko astua porteista sisään

Ville Kuhmonen kunnosti vuosimallin 1955 Zetor-traktorin uuteen loistoon – "Purin tämän yhteen mutteriin saakka"

Marko Ahosen tärpit: Richard Nixonin mielenkiintoinen tarina kerrotaan neliosaisena dokumenttisarjana

Vanhat kuvat: Korpilahden poliisit hajuetäisyydellä pontikankeittäjistä – Moksissa mäskit maahan ja tuotantolaitos palasiksi

Marko Ahosen tärpit: Deadpool ei välitä tippaakaan siitä, mikä on korrektia ja hyvää käytöstä

Marko Ahosen tärpit: Ruotsalaisdraama Mansikkamaa kertoo herkästi nuoresta rakkaudesta

Jyväskyläläinen Janne Tuunanen kansainvälisesti kehutun ruokakulttuurikirjan kuvaajana: ”Ruuan laitto on mielestäni täydellinen yhtälö taidetta ja käytännöllisyyttä”

Tee hyvä hakemus, niin tämä bändi soittaa luonasi yksityiskeikan ilmaiseksi

Marko Ahosen tärpit: Dokumenttielokuva Leftover Women kertoo Kiinasta uudenlaisesta näkökulmasta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.